Наш први поглед на Мицрософтову потпуно нову апликацију за пошту за Виндовс 10

Речено је да Мицрософт ради на новом клијенту е-поште за Виндовс 10 и мацОС, а овај пут ће бити заснован на веб верзији Оутлоок-а. Мицрософт такође планира да повуче специјализовану апликацију УВП Маил, која је представљена 2015. године када се технолошки гигант увелико кладио на приступ „универзалним“ апликацијама.

Тренутно, Виндовс 10 нуди разне Оутлоок клијенте, као што су верзија Вин32 и уграђени Маил и Цалендар. Срећом, Мицрософт планира да обједини Оутлоок десктоп клијенте прихватањем заједничке технологије, као што је раније наговештено на конференцији Игните 2020.

Предстојећа Оутлоок апликација за Виндовс 10 носи кодни назив Пројецт Монарцх и биће много мања од постојеће апликације Маил анд Цалендар. Такође ће имати подршку за изворне функције оперативног система Виндовс 10, као што су Ацтион Центер и Виндовс Схаре интеграција.Мицрософт ће понудити апликацију путем Инсајдер канала касније ове године. Међутим, неки корисници са Азуре налогом организације већ су успели да приступе клијенту након што је процурео на Твиттер.

 Оутлоок десктоп апликација

Слика љубазношћу: Џеси (Твитер)

Као што можете видети на горњој слици екрана, апликација Оне Оутлоок за Виндовс 10 је у потпуности заснована на веб верзији Оутлоок-а и изгледа да клијент користи Мицрософт Едге за послуживање веб садржаја.

Апликација је у раној фази развоја и тренутно више личи на веб омот заснован на ХТМЛ5 који већ можете да инсталирате помоћу Цхроме-а или Едге-а, али има бољу подршку за Виндовс функције.

Системски захтеви за Оне Оутлоок

У једном од докумената, Мицрософт је описао Монарцх као нову верзију Оутлоок-а дизајнирану за искуства са великим екраном који користе Виндовс (Интел и АРМ) и мацОС.

За разлику од УВП верзије, Оне Оутлоок клијент ће се ажурирати истом брзином као и Мицрософтова веб локација са сопственим планом и распоредом функција.

Као што смо споменули на почетку, очекује се да ће верзија за преглед Оутлоок апликације бити покренута касније ове године. Постојећа апликација Маил је у режиму одржавања, али ће и даље добијати ажурирања 2021. јер нова Оутлоок апликација неће бити спремна до следеће године.

Популар Постс