Најновији потез Мицрософта сугерише да би Сурфаце Нео могао бити веома далеко

 Сурфаце Нео је одложен

Мицрософт је 2. октобра 2019. најавио четири нова Сурфаце производа – Сурфаце Про 7, Сурфаце Лаптоп 3, Сурфаце Дуо и Сурфаце Нео. Док су Сурфаце Про, Лаптоп и Дуо сада доступни за куповину, Мицрософт је одложио лансирање Сурфаце Нео-а најмање до 2022. године.

Лансирање Мицрософтовог дуго очекиваног Сурфаце Нео-а са Виндовс 10Кс почиње да личи на пустињску фатаморгану. Очекивало се да ће Виндовс 10Кс бити финализован на пролеће 2020, али је лансирање одложено због проблеми са перформансама са емулацијом Вин32 апликација .

Неке гласине су указивале на потенцијално откривање оперативног система Виндовс 10Кс и Сурфаце Нео крајем 2020. године, али је лансирање поново одустало због светске здравствене кризе.Сада, гледамо на пролеће 2021. (К3/К4) лансирање за Виндовс 10Кс , али постоји квака – ОС неће стићи на хардверу са два екрана још годину дана.

2021. Мицрософт планира да покрене Виндовс 10Кс само за уређаје са једним екраном , као што је лаптоп или 2-у-1

Ја и други смо чули из извора да ће Виндовс 10Кс за хардвер са два екрана бити спреман 2022. Сурфаце Нео или сличан уређај ће такође бити лансиран 2022. године.

У најновијем потезу који додатно потврђује нашу теорију, Мицрософт је тихо избрисао страницу производа Сурфаце Нео са своје веб странице. Ако одете на страницу производа Сурфаце Нео, бићете преусмерени на Мицрософт Сурфаце почетну страницу.

 Страница производа Нео уређаја је уклоњена

Додатно, Мицрософт је такође уклонио промотивне видео снимке са ИоуТубе-а и његову веб локацију, али и даље можете пронаћи видео снимке које су поставили независни креатори.

Ово је лоша вест ако сте чекали Сурфаце са два екрана који покреће Виндовс 10Кс, модуларни оперативни систем.

 Сурфаце Нео са тастатуром

Усред свих гласина да се Сурфаце Нео одлаже за најмање годину дана, никада није било одговарајућег објашњења зашто производ још није лансиран.

Док неки верују да је то због здравствене и економске кризе, други криве проблеме компатибилности са Виндовс 10Кс.

Вреди напоменути да Мицрософт још није одустао од идеје о Виндовс уређајима са двоструким екраном, тако да би се Сурфаце Нео и даље могао појавити пре него касније, али је мало вероватно да ће то бити исти хардвер као што је уређај могао да претрпи значајна побољшања пре Лансирање 2022.

Популар Постс