Најновији Мицрософтов оглас за посао наговештава дуго прича о Виндовс Цоре ОС

 Виндовс Цоре ОС

Виндовс Цоре ОС је пројекат који треба да модернизује Виндовс искуство. То би могло помоћи компанији да уведе нову категорију производа. На пример, извештаји објављени раније ове године открили су да ће Мицрософтов уређај са двоструким екраном о коме се дуго причало да ће покретати Андромеда ОС, који је део Виндовс Цоре ОС-а.

Данас је листа послова открила више детаља о Виндовс Цоре ОС-у. Листа послова под називом Менаџер софтверског инжењеринга открила је да тим СиГМа Девице Платформ (ДПлат) поседује дефиницију и испоруку Виндовс Цоре ОС (ВЦОС). Инжењер би требало да ради на интеграцији нових софтверских искустава са новим хардвером.

Ако је тако, тим за платформу уређаја може бити за вас. Тим СиГМа Девице Платформ (ДПлат) поседује дефиницију и испоруку Виндовс Цоре ОС (ВЦОС), који је ОС који се дели на свим новим уређајима. ДПлат такође испоручује модерну платформу драјвера, укључујући алате за креирање и валидацију драјвера заједно са системом летења и услуга возача за све верзије Виндовс-а. Коначно, ДПлат осигурава да Виндовс буде одржива платформа за кључне силицијумске партнере и за ОЕМ-е тако што ради ко-инжењеринг хардвера током развоја нових оперативних система (нпр. ВЦОС) како би осигурао да је верзија Виндовс-а спремна за екосистем када буде објављена , тхе лист послова гласи .ОнеЦоре: ОнеЦоре тим поседује ВЦОС СКУ и напоре за слојевитост ОС (ГамеЦоре, Онецоре/ОнецореУАП) АПИСетове, флексибилне везе, Виндовс композициону базу података (ВЦД) и подстиче напоре у оквиру ВЦОС-а, попут раздвајања држава, Мицрософт објашњава једну од одговорности кандидат.

Вреди напоменути да овај посао више не прима пријаве.

Хвала Крис на савету!

Популар Постс