Најновије Мицрософтово ажурирање разбија апликацију Маил на Виндовс телефонима

 Виндовс 10 Мобиле

Мицрософт више не развија нове функције за Виндовс телефоне, али има много купаца који још увек користе Лумиа телефон. Мицрософт објављује нова ажурирања за Виндовс Пхоне апликације скоро сваког месеца, али се испоставило да ново ажурирање за апликацију Маил анд Цалендар доноси више штете него користи.

Према извештајима са више платформи као што су Реддит и Мицрософт форум заједнице, апликација Оутлоок Маил и календар је потпуно покварена на Виндовс 10 Мобиле након инсталирања најновије исправке која је унапредила апликацију на верзију 16006.11001.20083.0

Од данас се апликације Оутлоок Маил & Агенда неће отварати. Након почетног екрана, интерфејс се једноставно враћа кући. Чини се да синхронизација ради у реду (нпр. бројачи се ажурирају када добијем нову пошту), корисник објављено на форуму Мицрософт заједнице. Да. Приметио сам да је Оутлоок Маил ажуриран синоћ. Сада не могу да користим ни њега ни календар - чак ни након хард ресетовања. У међувремену сам преузео маилер и календар из продавнице и они добро функционишу – као и мој Виндовс 10 лаптоп. Тако да сам прилично сигуран да је мој Оутлоок налог/е-пошта ОК. Верзија је 16006.11001.20083.0 за коју се показује да је данас ажурирана, објашњава други корисник.Ту је и а тема на Реддиту који документује проблем за који се чини да утиче на све који су инсталирали најновије ажурирање апликације Маил на својим телефонима.

У посту на Феедбацк Хуб-у, Мицрософт је потврдио проблеме са апликацијом Виндовс 10 Мобиле Маил и компанија ради на решењу.

 Апликација Виндовс 10 Мобиле Маил

Разумемо да многи корисници на Виндовс Пхоне-у доживљавају кварове са Оутлоок поштом и календаром на најновијој исправци 16006.11001.20083.0 на телефонима који користе Виндовс верзију РС1. Извињавамо се због проблема и наши инжењери брзо раде на решавању овог проблема. Останите са нама, објавио је запосленик Мицрософта на Феедбацк Хуб-у.

Мицрософт не развија никаква већа ажурирања софтвера за Виндовс телефоне, али компанија остаје посвећена месечним кумулативним ажурирањима за платформу и Виндовс Пхоне је подржан до краја 2019.

Популар Постс