Најновије ажурирање за Мицрософт Лаунцхер Бета за Андроид доноси побољшања

 Апликација Мицрософт Лаунцхер

Мицрософт уводи ново ажурирање за Мицрософт Лаунцхер Бета апликацију на Андроиду са великим побољшањима. Најновије бета ажурирање за Мицрософт Лаунцхер Бета уводи редизајнирано време, временску прогнозу и друге промене.

Према евиденцији промена која је доступна у Гоогле Плаи продавници, Мицрософт Лаунцхер Бета сада долази са редизајнираним виџетом за време и временску прогнозу. Такође можете имати више виџета у различитим величинама и стиловима за различите локације.

Након инсталирања данашњег ажурирања, приметићете и нови фонт у целој апликацији. Почевши од верзије 5.3, Лаунцхер ће користити Робото фонт уместо Сегое корисничког интерфејса.Постоји неколико других побољшања укључених у данашње ажурирање. На пример, проблеми са технолошком категоријом картице Вести су решени и корисници сада могу да се претплате на чланке о технологији без икаквих неочекиваних проблема.

Поред исправки грешака, ово издање такође ажурира картицу Задаци како би укључила подршку за Ми Даи и Флаггед емаилове синхронизоване са Мицрософт То-До услуге.

Мицрософт такође ажурира кориснички интерфејс Лаунцхер-а уз приметна подешавања. Компанија је направила побољшања УКС-а на почетном екрану, виџету за претрагу и базној станици за апликације.

Мицрософт Лаунцхер 5.3 за Андроид тренутно је доступан само за бета тестере. Ако нисте уписали свој уређај у бета програм, сада нећете примити промене. Можда ће бити потребно неколико недеља или месеци да Мицрософт промовише ове функције у стабилној грани.

Популар Постс