Најновије ажурирање разбија апликацију Мицрософт Пхотос на неким Виндовс 10 рачунарима

 Апликација Мицрософт Пхотос

Мицрософт је недавно избацио ново ажурирање за апликацију Фотографије на Виндовс 10 и ако се верује да су извештаји тачни, ново ажурирање софтвера чини апликацију Пхотос неупотребљивом на неким Виндовс 10 уређајима.

Многи корисници су се жалили да апликација Фотографије даје грешку Грешка система датотека -2147219196 када двапут кликну на ЈПГ, ПНГ или други формат датотеке слике. Корисник објашњава на Мицрософт форум да је апликација Фотографије ажурирана 17. јула и да се више не отвара.

 Апликација за фотографије грешака система датотекаСваки покушај отварања фотографије преко Фотографија резултираће грешком система датотека (-2147219196). Вреди напоменути да ресетовање и поправка апликације из менија подешавања није од помоћи.

Корисници на веб локацији друштвених медија Реддит такође тврди да се проблем јавља у њиховом систему. У сваком случају, изгледа да је проблем потпуно исти.

Како да поправите грешку система датотека 2147219196 у апликацији Фотографије у оперативном систему Виндовс 10

Чини се да корисници могу да исправе ову грешку тако што ће деинсталирати фотографије и поново их инсталирати из Мицрософт продавнице. Можете деинсталирати било коју уграђену апликацију, али Мицрософт вам не дозвољава да их лако деинсталирате на уобичајен начин и може бити ризично ако се не уради како треба.

Такође можете да поправите апликацију Фотографије тако што ћете поново инсталирати Виндовс 10 ОС или ресетовати рачунар, али ако то није нешто што бисте желели да урадите, можете да пратите кораке у наставку да бисте деинсталирали апликацију Фотографије.

Напомена: Не преузимамо никакву одговорност и нисмо одговорни за било какву штету која би могла настати коришћењем следећих апликација и алата.

Деинсталирајте апликацију Фотографије помоћу ПоверСхелл цмдлета

  • Прво отворите ПоверСхелл са администраторским правима.
  • Притисните Виндовс+Кс или кликните десним тастером миша на дугме Старт, а затим изаберите опцију Виндовс ПоверСхелл (Админ) из контекстног менија.
  • Покрените ову команду да бисте уклонили апликацију Фотографије:

Гет-АппкПацкаге *фотографије* | Ремове-АппкПацкаге

 Уклоните апликацију Фотографије

  • Идите у Мицрософт Сторе и потражите Мицрософт фотографије и инсталирајте апликацију.

Алати треће стране

  • Преузмите алатку треће стране под називом Виндовс 10 Сторе Аппс Унинсталлер са овде и уклоните апликацију Фотографије из система.
  • Алтернативно, можете преузети и апликацију треће стране под називом ЦлеанМиПЦ деинсталер овде и уклоните апликацију Фотографије.

Популар Постс