Најновије ажурирање апликације Виндовс 10 Паинт 3Д наводно уклања интеграцију са услугом Ремик 3Д

 Паинт 3Д

Слика љубазношћу: Мицрософт

Мицрософт-ова апликација Паинт 3Д дебитовала је са ажурирањем Виндовс 10 Цреаторс Упдате и интегрисана је са Ремик 3Д, онлајн заједницом која корисницима омогућава приступ 3Д моделима које је креирала заједница, а такође можете да делите пројекте.

Најновија верзија 5.1808.8017.0 Виндовс 10 Паинт 3Д је уклонила опцију менија Отпремање у Ремик 3Д и приказује грешку Постоји проблем, покушајте поново касније када покушавате да преузмете 3Д ставке из менија објеката.Ажурирање се не приказује на нашим уређајима и могло би да се креће за одабране системе или постоји шанса да је Мицрософт већ повукао ажурирање.

За оне који нису упознати, Паинт 3Д не би требало да замени оригиналну апликацију Паинт и нуди се као универзална апликација на свим Виндовс 10 уређајима осим Виндовс телефонима. Паинт 3Д није популарна апликација за коју се Мицрософт надао да ће бити, али они који су испробали апликацију прилично су задовољни укупним искуством, према оценама Виндовс продавнице.

Апликација Паинт 3Д долази са следећим функцијама

  • 2Д? Упознајте 3Д. Одмах креирајте исечке од својих омиљених слика помоћу Магиц Селецт-а, а затим их користите као налепнице за умотавање на своје 3Д моделе.
  • Поставите сцену. Испробајте реалистичне текстуре попут тврдог дрвета и меке траве и изаберите филтере и опције осветљења које најбоље показују вашу креацију.
  • Дебитујте свој рад на Ремик3Д.цом. Откријте хиљаде 3Д модела из Ремик 3Д заједнице и отпремите своје креације.
  • Доодле у 3Д! Скицирајте цртеж помоћу 3Д доодле алатке и гледајте како се тренутно претвара у 3Д.
  • Покажите како се то ради. Извезите видео снимак свог креативног процеса и покажите другима како сте направили своје уметничко дело.

Популар Постс