Најновије ажурирање апликације Маил враћа стари подразумевани потпис послато са Виндовс 10 телефона

 Виндовс 10 Мобиле

Слика љубазношћу: ПхонеДог.цом

Мицрософт је управо објавио ново ажурирање за апликацију Виндовс 10 Мобиле Маил, исправљајући грешку која је уклонила Сент са подразумеваног потписа телефона Виндовс 10.

Мицрософт прошле недеље избацио је ажурирање за апликацију Виндовс 10 Маил на Виндовс телефонима који је уклонио подразумевани потпис Послато са Виндовс 10 телефона и заменио га новим потписом Послато са мог Виндовс 10 уређаја. Данас је компанија избацила још једно ажурирање како би вратила промене.Ажурирање повећава верзију апликације Виндовс 10 Маил на 16006.10325.20107.0 и долази без других промена. Разлози још нису јасни, али је вероватно да је промена била грешка и да је отклоњена данашњим ажурирањем.

Чак ни у 2018., Виндовс 10 Мобиле није тако лош, живе плочице и почетни екран су једноставно невероватни и ништа их не може заменити. Мицрософт је пропустио велику прилику да изгради моћан мобилни оперативни систем и уместо да побољша сопствени мобилни оперативни систем, гради апликације и услуге за Андроид и иОС.

Виндовс 10 Мобиле је сада прошлост и верује се да Мицрософт ради на нечем већем и бољем. Ако је веровати извештајима, Мицрософт интерно тестира мобилни уређај са два екрана кодног имена Андромеда а могао би да буде представљен следеће године.

Популар Постс