Најновија исправка за Виндовс 10 уништава рачунаре за неке кориснике

 Виндовс 10 ажурирање Старт мени

Виндовс ажурирања имају ужасне резултате у последње време, при чему скоро свако појединачно ажурирање узрокује корисницима озбиљне проблеме. Постоји више извештаја на Мицрософт-овим форумима, нашем одељку за коментаре и центру за повратне информације од људи који се жале на низ проблема након примене Виндовс 10 КБ4541335.

Виндовс 10 КБ4541335 је опционо ажурирање које бисте за сада можда желели да прескочите. Током викенда, многи корисници су документовали проблеме са овом закрпом. Неки су рекли да је ажурирање покварило њихов рачунар, други виде Плави екран смрти (БСОД) и многи имају проблеме са перформансама.

Други корисници имају још веће проблеме. Једна особа је рекла да њихов рачунар не ради након ажурирања.Машина ми је била пуна целе ноћи и морао сам да се искључим и вратим назад. Коначно, након отприлике 30 минута деинсталирао сам и могао сам да одем у Подешавања и паузирам ажурирања на месец дана. Ово се пречесто дешава, један корисник написао .

Ово ажурирање КБ-а је такође успорило мој рачунар, рекао је други корисник. Према једном кориснику, ажурирање такође узрокује проблеме са етернетом и неке апликације не успевају да приступе интернету.

 Виндовс 10 КБ4541335

Одмах након што смо поново покренули радну површину и проверили Таск Манагер и открили да је ЦПУ изнад 50%, меморија 95% и ХДД 100%, други корисник Виндовс 10 је документовао проблем.

Други корисник нам је такође рекао да ажурирање КБ4541335 руши систем и касније узрокује 100% коришћење диска/ЦПУ-а. [Мој рачунар] је постао веома нестабилан након ажурирања, рекао нам је један од погођених купаца.

Мицрософт наводи да није свестан проблема са овом исправком.

Није јасно колико су ови проблеми распрострањени, али број извештаја се значајно повећао у последњих неколико дана јер је све више људи применило ажурирање. Такође је важно напоменути да је ово опционо ажурирање, тако да можете безбедно да га прескочите, барем за сада.

Ако сте инсталирали ажурирање и ваш рачунар има проблема са перформансама, најбоље је да га деинсталирате:

  • Идите у Старт мени и кликните на зупчаник Подешавања.
  • Потражите „Ажурирање и безбедност“ и притисните картицу Виндовс Упдате на левој страни.
  • Кликните на опцију Прикажи историју ажурирања и кликните на везу Деинсталирај ажурирања.
  • На страници контролне табле изаберите ажурирање КБ4541335 да бисте га деинсталирали.

Током процеса, ваш рачунар ће се поново покренути једном и ажурирање ће бити уклоњено. Ако ваш рачунар и даље греши након деинсталирања закрпе, најбоље је да ресетујете уређај из Подешавања > Ажурирање и безбедност > Опоравак.

Популар Постс