Најбољи антивирусни софтвер за ваш рачунар у 2017

  антивирус

Слика љубазношћу: ТомсИТПро.цом

Од дана када су потрошачи користили рачунар, злонамерни софтвери и вируси били су велика главобоља за кориснике. Иако су са појавом технологије, произвођачи оперативних система појачали безбедносну заштиту, вируси су такође постали паметнији.

Мицрософт Виндовс има дугу историју заразе вирусним нападима. Са сваком новом итерацијом оперативног система, Мицрософт је учинио ОС сигурнијим, али се напади ипак дешавају. Мицрософт не пориче да је Виндовс отпоран на нападе за разлику од Мац-а, али истина је да је Мац такође рањив, само са мањом маргином од Виндовс-а. Са Виндовсом 10, Мицрософт је побољшао свој сопствени Виндовс Дефендер систем, а стручњаци су га хвалили. Ажурирање за креаторе, које се покреће ове године, побољшаће га. Ипак, многи други антивирусни софтвери раде бољи посао од Виндовс Дефендер-а, а ми смо направили ову листу да бисмо вам умањили муке.Најбољи антивирусни софтвер за ПЦ

  1. НАЈБОЉЕ ПЛАЋЕНИ АНТИВИРУС Касперски Тотал Сецурити

Иако постоји велики број бесплатних производа за избор, добро не долази увек бесплатно. Унесите Касперски Тотал Сецурити. Оцијењен као најбољи од стране многих корисника и анкета на веб локацијама, Касперски Тотал Сецурити ради солидан посао заштите вашег рачунара од скоро свега и пружа доста додатних функција, као што су безбедни претраживач, алат за уништавање датотека и алатка за заштиту веб камере. .

Погледај овде .

два. НАЈБОЉИ БЕСПЛАТНИ АНТИВИРУС- Авира Антивирус

Тражење бесплатног антивирусног софтвера је незгодна ствар. Иако можете добити сјајан производ, можете се наћи и на софтверу невиног изгледа који је заиста злонамерно дело које се крије под маском. Срећом, чувамо вам леђа. Авира је познато име од 1986. године и обавља посао хвале вредан заштите вашег рачунара. Без досадних искачућих прозора и надутог софтвера, Авира ради глатко на скоро сваком Виндовс рачунару. Такође има уграђени ВПН алат и пакет за заштиту деце, тако да не пропуштате много. Најбољи део? Потпуно је бесплатно!

Погледајте Авира са овде .

3. НАЈБОЉИ ИЗБОР СРЕДЊЕГ РАНГА- Битдефендер Антивирус Плус 2017

Постоји много људи који не желе да плате премијум цену за заштиту својих рачунара, а ни један не верује бесплатним производима. За њих, Битдефендер Антивирус Плус 2017 је одговор. По цени испод 30 долара, Битдефендер ради диван посао који можда не очекујете. Има оптимизатор профила, уграђен систем шифровања и ох, да ли смо споменули тај менаџер лозинки? Све у свему, Битдефендер је постао избор за милионе срећних корисника широм света, и можете безбедно да им верујете на реч.

Погледајте Битдефендер овде .

Па ево листе. Ако желите софтвер који бескрајно компромитује, набавите Касперски Тотал Сецурити и будите мирни. За кориснике који желе да потроше нешто да заштите своје рачунаре, Битдефендер Антивирус Плус 2017 је одговор. А за људе који воле бесплатни софтвер, Авира Антивирус је ту да вам чува леђа.

За људе који имају Виндовс телефоне и брину о безбедности, не брините. Мицрософтов мобилни оперативни систем можда нема оно што га има конкуренција, али има кредибилитет да је најбезбеднији мобилни ОС на планети. До данас, ниједан напад није пријављен на Виндовс Пхоне/Мобиле док Андроид свакодневно напада нешто ново. иОС такође није потпуно безбедан, а као што је недавно откривено, један текст може да вам уништи леп телефон. Такође можете погледати неке софтвер за опоравак података од стране софтвер за опоравак .

Да ли користите нешто друго? Нешто боље што смо можда пропустили? Просветлите нас својим коментарима испод!

Популар Постс