Надоградња на Виндовс 11 се сада покреће на више уређаја

 Појављује се надоградња на Виндовс 11

Мицрософт је коначно почео да уводи Виндовс 11 на више рачунара. Наше тестирање и Мицрософтова изјава указују на то да је компанија почела да гура Виндовс 11 на уређаје који испуњавају минималне хардверске захтеве након што га је неко време тестирала са подскупом корисника.

Више читалаца нам је потврдило да је шире увођење оперативног система Виндовс 11 почело и да корисници морају да испуне минималне хардверске захтеве да би се квалификовали за ово. Међутим, чини се да неки корисници неће моћи одмах да преузму Виндовс 11 упркос испуњавању минималних захтева.

Раније ове недеље, Виндовс 11 се такође појавио на једном од наших уређаја са Интел и7-9750Х (ТПМ 2.0 и Сецуре Боот). Исто тако, видимо и опциону надоградњу на виртуелним машинама које користе Виндовс 10 верзију 21Х1 и верзију 21Х2. До сада нисмо примили ажурирање на уређајима који користе верзију 2004 ОС-а.Говорећи о самом Виндовс-у 11, то је нова верзија Виндовс-а са модерним дизајном и неколико нових функција, као што су Виндовс подсистем за Андроид и побољшане апликације за пријемно сандуче. Такође има бољи одговор за Цхромебоок тако што омогућава корисницима да брзо преузмите и учитајте Андроид апликације .

Виндовс 11 се сада увелико шири

Мицрософт је почео да тестира Виндовс 11 у јулу, а неки корисници су примили надоградњу 5. октобра, иако оперативни систем никада није био широко распрострањен изван мале групе подржаних водећих уређаја.

У поруци објављеној у његовом центру за администрацију, софтверски гигант је објаснио да ће Виндовс 11 сада бити понуђен већем броју корисника када проверавају да ли има ажурирања. Мицрософт је приметио да је доступност Виндовс 11 повећана и да је увођење засновано на најновијој верзији компанијског модела машинског учења.

Препоручујемо да надоградите своје уређаје на Виндовс 11 да бисте искористили предности најновијих функција и напредне заштите од безбедносних претњи, Мицрософт рекао .

Мицрософт је уверен да ће његово увођење засновано на машинском учењу омогућити безбедну надоградњу већег броја уређаја на Виндовс 11. Мицрософт препоручује корисницима да преузму и инсталирају Виндовс 11 ради безбедносних функција, а компанија ће наставити да пружа месечна ажурирања за обезбедите неометано искуство надоградње.

Ако користите Виндовс 10, можете пратити ове кораке да бисте проверили статус компатибилности са Виндовс 11:

  1. Преузмите и инсталирајте апликацију ПЦ Хеалтх Цхецк.
  2. Покрените алат и он ће пријавити статус.
  3. Такође можете да отворите подешавања Виндовс Упдате и изаберете Провери ажурирања да бисте сазнали више о ажурирању.

 Представљање оперативног система Виндовс 11

Ако је надоградња спремна за ваш уређај, видећете опцију за преузимање и инсталирање, као што је приказано на горњој слици екрана.

Као што смо приметили, главни подстицај ће бити за уређаје који испуњавају минималне захтеве, што укључује ТПМ 2.0 и Сецуре Боот. Ако заиста желите да инсталирате Виндовс 11 данас, не морате да чекате - можете покушати да преузмете ИСО слике за Виндовс 11 и ручно га инсталирајте користећи Медиа Цреатион Тоол или Упдате Ассистант.

Популар Постс