Набавите траку задатака налик на Виндовс 10Кс са анимацијама на рачунар

 Виндовс 10Кс

Виндовс 10Кс је следећа велика ствар за Мицрософт-ову десктоп платформу и стиже касније ове године. Очекује се да ће ОС увести низ промена за Виндовс 10 укључујући побољшано искуство таблета, брже Виндовс Упдатес , Вин32 контејнер апликација и још.

Очекујемо да ће неке промене у оперативном систему Виндовс 10Кс на крају доћи и до (обичног) оперативног система Виндовс 10, али би могли да прођу месеци или године пре него што ваши уређаји добију 10Кс функције. Срећом, постоје начини да добијете функције сличне онима у Мицрософтовом ОС са два екрана.

Виндовс 10Кс такође долази са траком задатака на дну екрана. Међутим, иконе траке задатака су центриране у оперативном систему Виндовс 10Кс и иконе се не приказују на левој страни. А трака задатака такође има нову анимацију.Сличан ефекат можете постићи на Виндовс 10 помоћу бесплатне апликације под називом „ФалцонКс“, која вам омогућава да центрирате апликације и веб локације на траци задатака. Преносна апликација се налази на системској палети и можете да прилагодите искуство тако што ћете кликнути десним тастером миша на икону и изабрати подешавања.

 Центер Таскбар

Једном када је омогућен, ФалцонКс пружа искуство на траци задатака оперативног система Виндовс 10Кс и можда ће вам бити лакше да дођете до икона. ФалцонКс има много других функција укључујући 42 анимације које можете изабрати. Такође можете искључити све анимације, подесити брзину анимације помоћу клизача или одредити брзину у мс (милисекундама).

Такође можете да омогућите транспарентну траку задатака са апликацијом. Нажалост, тренутно не можете да поравнате дугме Старт менија по средини.

Емулатор оперативног система Виндовс 10Кс је такође открио две прелепе позадине које Мицрософт планира да испоручи уз Сурфаце Нео. Можете преузети ФалцонКс и две позадине са следећих локација:

Да бисте затворили ФалцонКс, мораћете да прекинете његов процес из Таск Манагер-а или притиснете „Затвори“ у прозору поставки апликације. У неким случајевима, можда ћете морати да поново покренете процес Филе Екплорер.

Ту је и а Верзија Мицрософт продавнице ФалцонКс-а, али захтева да платите или донирате 1 долар програмеру.

Популар Постс