На Сурфаце Дуо наводно утиче више проблема са дизајном

 Сурфаце Дуо мобилни уређај

Мицрософт већ дуже време ради на уређају са два екрана или склопивим уређајима, а Цоуриер је био први покушај редефинисања продуктивности.

Прошлог месеца, Мицрософт је коначно лансирао Сурфаце Дуо сличан Цоуриеру са екраном од 5,6 инча, шарком од 360 степени, камером од 11 мегапиксела и хардвером средњег опсега за 1.399 долара. Сурфаце Дуо екрани су доступни један поред другог, тако да можете да обављате више задатака и покрећете неколико апликација одједном.

Сурфаце Дуо долази у пластичном кућишту и има танак дизајн, што му даје предност у односу на гломазније телефоне као што је Галаки Фолд.Међутим, Мицрософтов први Андроид телефон са два екрана је још увек у својој првој генерацији са неколико хиљада ранијих корисника у Сједињеним Државама.

Сурфаце Дуо би требало да представља будућност и добро функционише, али само две недеље након што је Мицрософт почео да испоручује телефон у САД, више корисника је почело да има проблема са хардвером.

Корисници су пријавили широк спектар проблема са Сурфаце Дуо-ом.

На пример, власници Сурфаце Дуо-а пријављују да је пластика која окружује УСБ-Ц порт склона пуцању јер пластични оквир уређаја није довољно робустан. Исто тако, други су тврдили да се револуционарна шарка такође ломи сама од себе.

Такође смо видели извештаје о прекида позива и кашњења позива када користите Сурфаце Дуо са компанијама Веризон, АТ&Т и Т-Мобиле.

 Сурфаце Дуо жута пластика

Сада, корисници имају означено проблем жутења са пластичним угловима Сурфаце Дуо-а.

Жутило је често последица УВ светлости, зноја на рукама или уља и приметно је на уређајима са белим пластичним оквирима.

Нажалост, власници Сурфаце Дуо-а су тврдили да не могу да уклоне жуте мрље са уређаја чак ни са алкохолним чистачима.

Нисмо сигурни зашто неке ране јединице имају ове проблеме само неколико дана коришћења, али је могуће да је Мицрософт испоручио неке јединице које нису биле довољно тестиране.

Мицрософт ће највероватније поделити више детаља о проблемима са Сурфаце Дуо у наредним данима.

Популар Постс