МултЦлоуд услуга: бесплатна апликација за најбоље услуге менаџера за складиштење у облаку

Слика љубазношћу: МиЦлоуд.цом

МултЦлоуд услуга: бесплатна апликација за најбоље услуге менаџера за складиштење у облаку

Тачно говорећи, МултЦлоуд није традиционални диск у облаку, већ пружа неку врсту услуге за управљање датотекама на заједничким дисковима у облаку. Објављен 2012. од стране АОМЕИ Тецх-а, МултЦлоуд је направио велики напредак током комплексног крштења услуге складиштења Интернет дискова у облаку. Пружа поједностављено решење за повезивање најпопуларнијих дискова у облаку и пренос датотека између њих без поновног учитавања поновљених датотека.Са новим издањем МултЦлоуд-а, 28 популарних цлоуд дискова могло би се додати у пратећу услугу. Укључује од Гоогле Дриве, Дропбок, ОнеДриве за опште кориснике до ФТП, МиСКЛ, Амазон С3 за вебмастере. Нуди најлакши начин да дозволите кориснику да директно управља свим корацима на Цлоуд диску уместо да инсталира клијента на ваш рачунар. МултЦлоуд има два плана. Један је бесплатни план са ограниченим пропусним опсегом од 2ТБ, а други су премиум планови. Можете добити више привилегија и функција уз месечне, кварталне и годишње претплате.

Главне карактеристике о МултЦлоуд-у

Пренесите датотеке између облака – Након што повежете све своје клауд дискове са МултЦлоуд-ом, можете да преместите, копирате или направите резервну копију датотеке из једног облака у други облак. На пример, ако желите да пренесете датотеке са Гоогле диска у Дропбок, само превуците датотеке у Дропбок са Гоогле диска. Штеди вам време посебно када датотеке које желите да пренесете садрже велике податке. Подржава пренос података између истог облака са различитим налозима, као и, рецимо, пренос датотека са Дропбок-а на Дропбок.

Комбинација простора са више облака и истраживача облака за више облака – Веома је корисно за оне кориснике који имају мало буџета за складиштење у облаку. Ако желите већи простор за складиштење у облацима, требало би да платите за напредни план. Ако повежете све облаке које имате, могли бисте да комбинујете вишеоблачни простор при руци како бисте добили неограничено бесплатно складиште у облаку. Затим можете лако пронаћи одређену датотеку на ставци претраге.

Синхронизација и прављење резервних копија података на више облака – Са осам прилагођених опција за синхронизацију датотека између облака, можете брзо да направите резервну копију од облака до облака. Постоји функција помоћу које можете да направите аутоматску планирану резервну копију синхронизације у редовним интервалима. Требало би да разликујете једносмерну синхронизацију од двосмерне ако желите да направите резервну копију података. То би могло уштедети више простора за складиштење ако боље разумете разлику.

Цлоуд офлајн преузимање и офлајн пренос у облак – Значење офлајн преноса у облаку је да можете да наставите са напредовањем преноса чак и ако је ваш уређај искључен. Не морате да бринете за остало и МултЦлоуд ће преузети све ствари. Ако пронађете драгоцени видео са водичем и желите да га сачувате, само додајте везу до клауд диска, МултЦлоуд ће аутоматски отпремити водич у облак.

Нове функције у МултЦлоуд 4.2:

Додан систем поклона за освајање бодова како бисте стекли неограничени промет података;

Додато више језика: подржава енглески, немачки, поједностављени кинески и традиционални кинески;

Побољшана функција дељења.

Као што је поменуто на почетку, поред бесплатног плана, МултЦлоуд обезбеђује премиум план заснован на месечној, тромесечној и годишњој претплати. Месечна претплата је 7,99 долара, квартални план је 19,99 долара, а годишњи 69,99 долара. Проверите ексклузивне карактеристике у премиум плану испод и регистровати да се проба.

Популар Постс