Мозилла тестира исечак у Фирефок претраживачу, најављује велико ажурирање Тхундербирд-а

 Фирефок

Слика љубазношћу: Мозилла.цом

Нови извештај је недавно открио да Мозилла тестира огласе у Фирефок претраживачу. Корисници су пријавили да су видели исечак огласа који се појављује у прегледачу на дну изгледа.

Према Јустину О'Келлију, компанија ради на новим начинима за побољшање претраживача, а исјечак је експеримент који ће својим корисницима Фирефока пружити већу вриједност.Овај исечак је био експеримент за пружање веће вредности корисницима Фирефок-а кроз понуде које је дао партнер. То није био плаћени пласман или реклама. Стално тражимо више начина да се захвалимо што користите Фирефок, објашњава Џастин О’ Кели.

Мозилла је раније овог месеца такође понудила корисницима прилику да уживају у концерту Пхоспхоресцент уживо који је имао за циљ да дода вредност својим корисницима и подржи отворени екосистем.

Спремни да закажете следеће породично окупљање? Ево вам хвала од Фирефока. Резервишите свој следећи хотелски боравак на Боокинг.цом већ данас и добијте бесплатну Амазон поклон картицу од 20 УСД. Срећни празници од Фирефок-а! (Важи ограничење.) пише у огласу.

Компанија је такође обезбедила опцију да онемогући исечак из подешавања ако корисници нису вољни да га виде у корисничком интерфејсу Фирефок-а. Да бисте то урадили, требало би да отворите Преференцес > Хоме > Сниппетс и искључите га.

Тхундербирд ажурирање

 Тхундербирд распоред

Мозилла је најавила велико ажурирање своје напредне апликације за е-пошту на десктопу. Компанија ради на томе да клијент е-поште функционише брже у односу на претходне верзије.

Инжењери раде на новим технологијама како би преписали неке делове Тхундербирд-а и побољшали његове перформансе на десктопу. Мозилла је такође објавила да ради на томе да Тхундербирд буде лепши, а ажурирање ће такође додати подршку за Виндовс 10 систем обавештења.

Апликација за е-пошту ће интегрисати уграђени систем обавештења у Виндовс 10 како би пружила изворно искуство.

Популар Постс