Мозилла Фирефок ће ускоро прихватити Виндовс 10 Дарк и Лигхт модове

 Фирефок

Слика љубазношћу: Мозилла.цом

Једна од најбољих ствари у вези са корисничким интерфејсом оперативног система Виндовс 10 је да постоји опција за пребацивање између тамних или светлих тема широм система. Оно што га чини најбољим је то што се бави преференцијама две врсте људи широм света. Тамне и Светле теме су на два краја спектра и опција за пребацивање између ове две теме је добродошла.

Међутим, да бисте добили најбољу визуелну привлачност, апликације које користите такође би требало да могу да прелазе између светлих и тамних режима. Већина апликација у Мицрософт Сторе-у то већ подржава. Али само неколико апликација изван продавнице подржава тамни режим. Ако нисте љубитељ Мицрософт-овог Едге претраживача, онда немате опцију да користите други претраживач са тамним режимом јер најпопуларнији веб претраживачи немају тамни режим. До сада.Мозилла Фирефок прихвата мрак

Фирефок Нигхтли је недавно на Твитеру рекао да су почели да поштују тамни режим у оперативном систему Виндовс 10.

То значи да ако сте изабрали тамну тему у подешавањима Виндовс-а, онда ће Фирефок аутоматски променити своју тамну тему. Наравно, ако користите Лигхт тему, имали бисте нормалан светлосни интерфејс који је Фирефок увек имао.

Али неки људи више воле да користе прилагођену тему са Фирефок претраживачем. У том случају, Фирефок се неће пребацити на тамну тему, чак и ако користите тамну тему у подешавањима Виндовс-а. Ово ће задржати Фирефок онако како вам се свиђа.

Ова функција је сада доступна у Фирефок Нигхтли-у. У случају да нисте знали, Фирефок Нигхтли је верзија Фирефок претраживача пре издања. Користе га Фирефок програмери као верзију Фирефок-а за складиштење кода за спајање свих кодова које су недавно написали. Ако је задовољавајуће, онда ће нови кодови стићи до бета верзије и верзије Фирефок-а за програмере. То значи да Фирефок Нигхтли може да се користи само у експерименталне сврхе. Дакле, ако желите да испробате ову функцију сами, можете преузети Фирефок Нигхтли кликом овде .

Није јасно када ће ова функција стићи до стабилних верзија, али ако ствари прођу добро, могли бисмо то видети пре него касније. Фирефок је други најпопуларнији претраживач на десктопу, а следи га Гоогле Цхроме. Смешно је када помислите да чак и са тржишним уделом од скоро 60%, Гоогле још увек није омогућио тамни режим у Цхроме-у.

Популар Постс