Мозилла да поправи досадне скокове страница и онемогући Фласх Плаиер у Фирефок претраживачу

 Фирефок за Виндовс

Мозилла Фирефок претраживач, једна од модерних алтернатива претраживачима заснованим на Цхромиум-у, постаје још бољи у будућим издањима. Мозилла ради на вишеструким побољшањима за Фирефок претраживач. Фајерфокс добија подршку за сидрење померања које би вам могло помоћи при померању, рекао је произвођач претраживача.

У претраживачу Фирефок можете приметити скоковито понашање где претраживач неће запамтити позицију корисника на страници када се елементи странице учитају и корисник помери надоле.

Фирефок 66 који је заказан за издавање средином марта 2019. ће се позабавити овим чудним понашањем.А Бугзилла пост открили су да су програмери коначно додали подршку за сидрење померања у Фирефок-у и да су промене доступне за Нигхтли кориснике.

Положај померања странице није конзистентан док се садржај учитава (примените сидрење померања), гласи опис грешке. Ова функција би могла бити испоручена свима са следећим великим ажурирањем које би требало да стигне у марту 2019.

Фласх Плаиер ће подразумевано бити онемогућен

Неки корисници су приметили да Мозилла планира да подразумевано онемогући Адобе Фласх Плаиер у Фирефок-у 69. Планирано је да ова верзија претраживача Фирефок буде лансирана у септембру ове године.

Адобе је најавио да ће повући Фласх Плаиер крајем 2020. и очигледно има смисла да Мозилла донесе одлуку да онемогући додатак у свом претраживачу. Мицрософт и Гоогле су такође потврдили да ће Едге и Цхроме престати да користе Адобе Фласх Плаиер.

Популар Постс