Мозилин Фирефок ће бити ребрендиран новим иконама и још много тога

Слика љубазношћу: Фирефок

Мозилла ради на ремонту свог Фирефок претраживача новим иконама и функцијама. Компанија тренутно интерно тестира нову ребрандирану верзију свог Фирефок веб претраживача.

Мозилла ради на два нова сета икона које ће се користити за верзије претраживача и апликације на свим подржаним платформама. Компанија је у саопштењу објављеном ове недеље потврдила да ради на новим иконама за свој веб претраживач и да тражи повратне информације од корисника што значи да иконе нису коначни производ и да се очекује да ће бити промењене пре званичног увођења.Мозилла је у саопштењу рекла: Тим састављен од дизајнера производа и брендова у Мозили је почео да замишља нови систем који ће обухватити све Фирефок производе у припреми и оне који су још увек у главама наше групе Емергинг Тецхнологиес. Радећи преко традиционалних силоса, дизајнирамо систем који може несметано водити људе од нашег маркетинга до нашег искуства у производу.

Постојаће нови сет икона претраживача за постојеће десктоп верзије Фирефок-а заједно са новим иконама претраживача за мобилну верзију претраживача. Мозилла такође ради на иконама за нове апликације и услуге за које се очекује да ће ускоро бити доступне.

Мадхава Енрос, старији директор, Фирефок корисничко искуство и Тим Мурраи, креативни директор, Мозилла потврдили су да компанија ради на типографији, графичким обрасцима, покрету, именовању догађаја и другим елементима који ће формирати потпуно искуство бренда.

Мозилла није потврдила никакав ЕТА када ће нови ребрендирани Фирефок претраживач бити представљен на свим подржаним платформама, али компанија тренутно тестира нову верзију и очекујемо да ће бити доступна пре него касније.

Популар Постс