Можете да покренете Виндовс 10 на иПхоне Кс са виртуелном машином

 иПхоне Кс са Виндовс 10

Виртуелне машине (ВМ) вам омогућавају да покренете оперативне системе у прозору апликације у оперативном систему Виндовс 10. Са виртуелном машином, можете да се играте са потпуно другачијим оперативним системом и такође покрећете апликације унутар тог ОС-а у заштићеном окружењу.

Виртуелне машине су широко доступне на рачунарима, али ако желите да покренете виртуелне оперативне системе на иПхоне-у, није било доброг начина да то урадите све до УТМ-а. Као и ми објављено у фебруару , УТМ је виртуелна машина отвореног кода која вам омогућава да покренете потпуно функционалан виртуелни Виндовс 10 оперативни систем директно унутар вашег Аппле телефона.

Према креаторима, УТМ је апликација за покретање Виндовс и Линук оперативних система на вашем иПхоне-у или иПад-у употребљивом брзином. Неки корисници су покушали да покрену Виндовс 10 на иПхоне Кс са УТМ-ом и добро функционише ако имате довољно стрпљења.За виртуелну машину која ради на мобилном хардверу, ова апликација ради добро и нећете се осећати као да је симулирана, а не ваш изворни ОС. Иако су програмери урадили заиста одличан посао, перформансе су и даље споре и потребно је више од 30 секунди да се отворе апликације као што су Филе Екплорер или Сеттингс.

Вриједно је напоменути да нема бијега из затвора или хаковања и да је програмер заправо успио да покрене Виндовс 10 ВМ за око 20 минута. иПхоне Кс са оперативним системом Виндовс 10 је у стању да реагује на додир и покреће Филе Екплорер, подешавања, Мицрософт Оффице апликације, па чак и Паинт.

 иПхоне Кс Виндовс ВМ

Филе Екплорер у Виндовс 10 ВМ на иПхоне Кс

Аппле-ови мобилни уређаји су очигледно способни да покрећу оперативни систем који захтева ресурсе као што је Виндовс 10, али ништа у вези са Виндовс 10 на иПхоне Кс није брзо. На пример, потребно је више од 20 минута за покретање старије верзије оперативног система Виндовс 10 и неколико секунди за покретање основних апликација.

У овом видеу користим Виндовс 10 в1607. Инсталација из оригиналне ИСО датотеке трајала је ~2 сата. Нормално време покретања је око 20 минута. Мислим да бисмо могли имати боље перформансе са новијим иПхоне/иПад моделом, дев рекао .

Иако не морате да хакујете или јаилбреак-ујете свој иПхоне да бисте покренули Виндовс 10, апликација мора бити учитана са стране пошто је није одобрио Аппле.

Ако сте заинтересовани, можете да пратите ове кораке да бисте покренули Виндовс 10 у виртуелној машини на иПхоне-у:

  • Преузмите АлтСторе и додајте извор „Б41Ц633А9ЕА7ЕБ0524Ф6Д266362Д49ЕБ430340Ц0“.
  • Инсталирајте УТМ.

Када инсталирате УТМ, преузмите и користите Виндовс 10 ИСО слику.

Популар Постс