Можете да инсталирате Виндовс 10 АРМ на Лумиа 950/КСЛ помоћу новог алата треће стране

 Виндовс 10 АРМ на Лумији

Мицрософт убија Виндовс 10 Мобиле касније ове године, али заједница још није спремна да одустане од Виндовс Пхоне-а јер је више видео снимака објављених на мрежи открило да се Виндовс 10 АРМ може инсталирати на Лумиа 950 КСЛ.

Према независним програмерима, сада је могуће заменити Виндовс 10 Мобиле са пуноправним десктоп оперативним системом. Укупне перформансе оперативног система Виндовс 10 АРМ на Лумиа 950 или 950 КСЛ очигледно нису брзе, али вам омогућавају да радите неке луде ствари. На пример, можете да играте целу Фаллоут радну површину.

Видео приказује Виндовс 10 АРМ, верзију Виндовс 10 која је дизајнирана за Снапдрагон рачунаре, која ради на старом Лумиа 950 КСЛ телефону. Укинути Лумиа 950 КСЛ покреће Куалцомм Снапдрагон 810 процесор и 3 ГБ РАМ-а, а према видеу, хардвер је и даље довољно добар за покретање Виндовс 10 АРМ.Прошле недеље корисник Виндовс Пхоне-а је објавио видео који показује Фаллоут игра ради на Лумиа 950 КСЛ . Након објављивања видеа, други програмер демонстрирао десктоп оперативни систем на Лумиа 950 КСЛ .

За људе који и даље желе потпуно Виндовс искуство на паметном телефону и вољни су да инсталирају Виндовс 10 АРМ на своје Лумиа телефоне, коначно постоји решење.

Инсталирање Виндовс 10 АРМ на Лумиа 950 и 950 КСЛ

 ВоА

Данас је програмер Јосе Мануел Нието објавио нову алатку треће стране која вам омогућава да инсталирате Виндовс 10 АРМ на Лумиа 950/КСЛ и двоструко покретање са Виндовс 10 Мобиле.

Да бисте повезали Виндовс 10 АРМ на свој Виндовс Пхоне телефон, требало би да откључате покретач Лумиа 950 КСЛ помоћу алата ВПИнтерналс и повежете телефон са рачунаром помоћу УСБ-Ц кабла.

Преузмите Виндовс 10 АРМ64 слику, ВоА инсталатер и основне пакете са овде . Након преузимања датотека, покрените алатку, увезите основне пакете из напредних подешавања и пратите упутства на екрану да бисте покренули ОС на свом телефону.

Имајте на уму да је ВоА Инсталлер само алатка која вам помаже у примени. ВоА Инсталлер-у је потребан скуп бинарних датотека, познатих као Цоре Пацкагес, да би обавио свој посао. Ове бинарне датотеке нису моје и у пакету су и нуде се само ради погодности како би вам олакшали живот јер је овај алат фокусиран на једноставност, објашњава страница.

Програмер Хозе каже да су перформансе ВоА заправо пристојне на Лумиа 950 КСЛ, али пројекат такође ради добар посао на Лумиа 950 са мало слабијим напајањем.

 Виндовс 10 АРМ на Лумији

Међутим, вреди напоменути да ништа није загарантовано и ако нешто крене наопако, можда ћете на крају покварити телефон.

Одрицање од одговорности: Не тврдимо, не гарантујемо тачност или потпуност овог чланка или повезаних страница, и нећемо бити одговорни за било шта што кажемо у овом чланку.

Популар Постс