Можда постоји нова варијанта Мицрософт Сурфаце Го таблета

 Мицрософт Сурфаце Го

Раније овог месеца смо то известили Мицрософт је лансирао свој нови Сурфаце Го уређај у две конфигурације. Уређај је представљен као најлакши и најприступачнији уређај. Сурфаце Го уређај долази са унапред инсталираним Виндовс 10 у С режиму.

Редмонд Гиант је лансирао две варијанте уређаја са 4ГБ и 8ГБ РАМ-а заједно са 64ГБ и 128ГБ складишног простора. Оба уређаји су сада доступни за претпродају на Мицрософтовој веб локацији, а испорука се очекује да почне 2. августа 2018.

Уређај је лансиран имајући у виду образовни сектор јер Виндовс 10 С не дозвољава преузимање било које апликације изван Мицрософт Сторе-а. Тренутно, ако тражите уређај са 4 ГБ РАМ-а и 128 ГБ ССД меморије, могли бисте бити разочарани ако планирате да га проверите из званичне Мицрософт продавнице.За такве кориснике имамо добре вести, постоји трећи модел Сурфаце Го-а који је доступан корисницима из САД. Трећи уређај са 4 ГБ РАМ-а и 128 ГБ ССД меморије доступан је за претпродају на Цостцо-у.

Уређај је одмах доступан за поруџбину у претпродаји и очекује се да ће бити испоручен од 2. августа 2018. Као што није случај са Мицрософтом, Цостцо продаје Сурфаце Го као пакет са црним поклопцем типа Сигнатуре за 549 ​​долара, док Сурфаце Го уређаји од Мицрософт не долази као пакет и компанија продаје уређаје без Типе Цовер-а за 399 и 549 долара респективно.

Али такође желимо да обавестимо наше читаоце да није било званичног саопштења ни од Мицрософта ни од Цостцо-а у вези са посебним издањем што би значило да постоји могућност да не постоји треће издање Сурфаце Го-а.

Међутим, ажурираћемо чланак додатним информацијама ако чујемо било шта од Мицрософта или Цостцо-а.

Уређај можете наручити унапред овде .

Популар Постс