Модуларни ОС Виндовс 10 појављује се у новом бенцхмарк-у

 Виндовс Цоре ОС

Уочи конференције Буилд 2020, Мицрософтов Виндовс Цоре ОС о коме се много причало, који је модуларни Виндовс 10 оперативни систем дизајниран за широк спектар фактора облика, поново се појавио у Геекбенцх листама које су објављене на мрежи овог месеца.

Постојање модуларне верзије „ВЦОС“ оперативног система Виндовс 10 је незванично потврдио Мицрософт у разним документима и огласима за посао. У теорији, Виндовс Цоре ОС је модуларан и може да ради на лаптоповима, ултрабооковима, уређајима са два екрана и другим иновативним производима као што је ХолоЛенс са малим модификацијама.

Виндовс Цоре ОС има много укуса, а Виндовс 10Кс је такође део породице језгра. Чини се да се Цоре ОС или Виндовс 10Кс активно развија, са виртуелном машином коју покреће Интел Цоре и5 ЦПУ који покреће ненајављени ОС примећен у Геекбенцх резултати .Чини се да резултат Геекбенцх 5 приказује виртуелну машину која користи Виндовс Цоре Систем (64-бит) на уређају са Интеловим Лакефиелд процесором. То би могло значити да је Мицрософт започео активно тестирање оперативног система са Интеловим надолазећим процесором и више детаља би могло бити подељено ускоро.

Бенцхмаркед уређај поседује Интел Цоре и5-Л15Г7 Лакефиелд процесор са основном брзином од 1,38 ГХз и 2,95 ГХз за турбо појачање.

Нажалост, резултати бенчмарка имају ограничене информације и нема много тога што се може извући из ових налаза.

Популар Постс