МиТубе за Виндовс 10 је ажуриран новим функцијама и исправкама

Слика љубазношћу: ВиндовсЦентрал.цом

Рикен програмери, тим који стоји иза развоја ИоуТубе апликације треће стране за Виндовс 10, МиТубе је избацио још једно ново ажурирање за своју апликацију на свим Виндовс 10 уређајима.

Претходно ажурирање за апликацију МиТубе је додало Флуент Десигн, оффлине видео записе и још много тога за Виндовс 10 уређаје. Пратећи тренд, најновије ажурирање долази са неким новим функцијама и исправкама за апликацију на Виндовс 10.Ажурирање доноси пуну тамну/белу тему за МиТубе апликацију. Програмери су такође додали 0,75к брзину репродукције у апликацију за кориснике који воле успорене снимке.

Такође постоји много исправки које су избачене у последњем ажурирању. Видео снимци које је послао власник собе сада се аутоматски прихватају. Проблем где су се контроле играча стално поново појављивале док је показивач био изнад њих такође је решен у последњем ажурирању.

Листе видео снимака се више не освежавају сваких 45 минута током рутинског освежавања токена за приступ налогу апликације. Такође су исправљени падови при покушају да сачувате видео без интернет везе.

Исправке за ПЦ и мобилне:

  • Решен проблем где је коришћење коментара преко целог екрана резултирало црним слојем преко видео снимка.
  • Додато „Копирај везу“ и „Закачи“ ставку контекстног менија на плејлисте и сличице канала.

Програмери су додали нову поставку за оно што се додаје на временску линију. Проблеми са падом када се заврши звук у позадини док сте на видео страници су поправљени за кориснике рачунара.

Корисници Ксбок-а такође добијају исправке за проблеме у којима приватна листа за репродукцију није радила у позадини, а детаљи о видео снимку су сада поравнати са врхом оквира уместо ранијег центра.

Најновије ажурирање за апликацију МиТубе је тренутно доступно у Мицрософт Сторе-у са верзијом 3.3.7.

Популар Постс