миТубе, ИоуТубе апликација треће стране добија велико ажурирање за Виндовс 10

миТубе, популарна ИоуТубе апликација треће стране за Мицрософтов Виндовс 10 оперативни систем добија највеће ажурирање у Мицрософт Сторе-у. Ажурирана верзија је 3.2 и долази са дугачком листом нових функција и побољшања која можете пронаћи у наставку.

Све платформе

 • Најамбициознија карактеристика у овом ажурирању је миТубе Роомс (бета). Собе вам омогућавају да – гледате видео снимке и ћаскате заједно са пријатељима, при чему су видео снимци синхронизовани на истој позицији између свих чланова собе. Роомс је још увек у бета верзији и још увек захтева много месеци рада пре него што се заиста заврши, па вас молимо да уђете са очекивањем неких грешака. Радујем се вашим повратним информацијама које ће помоћи да ова функција буде заиста невероватна! Собе можете пронаћи на дну менија налога на рачунару и мобилном уређају и у доњем левом углу почетне странице на Ксбок-у.
 • Додато је неколико нових подешавања: Приватни режим и Избор језика. Приватни режим вам омогућава да претражујете до миле воље, а да ниједна од ваших активности није забележена у вашој историји. А избор језика, као што му име говори, омогућава вам да промените свој језик у било који од многих подржаних језика миТубе-а (велико хвала бета тестерима за сав сјајан превод који су урадили.)
 • Било је и бројних малих промена и поправки на свим платформама. МиТубе-то-миТубе кастинг је сада поузданији и ради мало брже захваљујући оптимизацијама урађеним у коду ХТТП сервера апликације. Дељење са уређајима је сада поузданије. Обележавање плејлиста је поправљено. И још много тога (Погледајте цео дневник промена)!

ПЦ

 • Гледани видео снимци се сада додају на Виндовс временску линију, што олакшава наставак са места где сте стали док прелазите са уређаја на уређај! миТубе ће чак запамтити са које плејлисте је видео ако га отворите са временске линије.
 • Тхеатре Моде је додат у видео плејер. Овај режим ће испунити цео прозор апликације видео снимком, без постављања апликације на цео екран. Док сте у овом режиму, детаљима видеа, коментарима и предлозима се и даље може приступити кликом на дугме које се појављује на десној страни прозора. Можете да омогућите и онемогућите Тхеатре Моде преко његовог дугмета у горњем десном углу видео плејера.

ПЦ и мобилни

 • Искуство „Следеће“ са Ксбок-а ће се сада појавити на крају видео записа, што олакшава брзи прелазак на следећи предложени видео. Ово се може онемогућити у подешавањима.
 • Историја плејлисте је сада доступна на страници историје апликације. Ово функционише како бисте очекивали, кад год се гледа видео на плејлисти, та плејлиста се додаје у историју ваше плејлисте. Историја плејлисте се такође снима на Ксбок-у и биће додата његовом корисничком интерфејсу у будућем ажурирању.
 • Појединачни видео снимци сада могу да се закаче за почетак као плочице уживо. Коначно је додат и мали шаблон плочица, тако да када промените величину плочица апликације на најмању величину, приказује се сличица видео снимка уместо само логотипа миТубе.

Ксбок

 • Сада је могуће напустити ТВ режим и користити кориснички интерфејс рачунара са симулираним курсором миша на Ксбок-у. Опција за излазак из ТВ режима се може наћи у подешавањима. Ако желите да се вратите у ТВ режим, можете пронаћи опцију у доњем левом углу почетне странице корисничког интерфејса рачунара.
 • „Уп нект“ УИ је поново изграђен са привлачнијим и једноставнијим дизајном.
 • Апликација сада користи фокус системског откривања, што значи да ће одабране ставке имати обојени сјај који их окружује, а не само једноставан бели правоугаоник. Ово одговара визуелном фокусу који се види у другим деловима Ксбок ОС-а.

Популар Постс