Мицрософтове редизајниране иконе би на крају могле доћи до Виндовс 10

 Виндовс 10 иконе

Слика љубазношћу: Мицрософт

У четвртак, Мицрософт је најавио редизајниране иконе за Оффице 365 програме . Кључне апликације укључујући Ворд, Екцел, ПоверПоинт, ОнеНоте, Оутлоок, ОнеДриве, СхареПоинт, Теамс, Скипе и Иаммер добијају шарене иконе. Редизајниране иконе долазе као део Мицрософтовог циља да од Оффицеа направи платформу за колаборативни пакет.

Апликације за Оффице 365 су последњи пут редизајниране 2013. године, а иконе за подразумеване Виндовс 10 апликације остале су непромењене у последњих неколико година. Раније ове недеље, Мицрософт је поделио видео и блог пост како би показао моделе нове иконографије.У посту на блогу, Мицрософт је дао наговештај који сугерише да би компанија на крају могла да освежи иконе за многе од својих Виндовс 10 апликација. У видео снимку који је поставио Мицрософт, приметили смо и редизајниране иконе за подразумеване апликације као што су Фотографије, Пошта и Калкулатор. Можете их видети на снимку екрана снимљеном са видео снимка.

 Редизајн икона Виндовс 10

Слика љубазношћу: Мицрософт

Дана 30. новембра, вођа дизајна Мицрософт Оффице-а Јон Фриедман открио је да компанија разматра имплементацију сличних икона у све Мицрософт услуге.

Иако Мицрософт није јасно рекао да ће иконе у оперативном систему Виндовс 10 такође бити редизајниране, Фридман је потврдио да су планирани напори целе компаније.

У свом одговору на упит корисника, Фридман је потврдио да је ово почетак напора на више платформи за преуређење изгледа икона. Хеј Матт — будите у току, ово је почетак напора свих компанија да ажурирају све иконе у истом стилу, Јон Фриедман написао је у коментару .

Хвала на питању Џоне - то долази у наредним фазама. Огроман је подухват изградити заједнички систем и дизајнирати 10 икона у исто време. Сада када смо успоставили систем, почећемо да га ширимо по целом Мицрософту, рекао је у другом коментару .

 Нове иконе за Оффице апликације

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Нове иконе за Оффице 365 апликације су шарене, а Мицрософт је такође додао дубину икони. Нове Оффице 365 иконе ће почети да се појављују на платформама (мобилним, веб и десктоп) у наредних неколико месеци.

Измена у иконама и новим шемама боја на Виндовс 10 могла би побољшати целокупно искуство.

Ажурирање Виндовс 10 за пролеће 2019. требало би да стигне у пролеће 2019. године и компанија тестира неколико промена дизајна у оперативном систему.

Мицрософт још увек има времена да преправи иконе за подразумеване апликације у оперативном систему Виндовс 10. У овом тренутку није познато да ли ће произвођач софтвера ажурирати изглед уграђених Виндовс 10 апликација ажурирањем за пролеће 2019, али постоји шанса да би реконструкција икона могла десити се на крају.

Популар Постс