Мицрософтова Сурфаце Пен следеће генерације откривена у ФЦЦ документацији

 Мицрософт Сурфаце Пен

Слика љубазношћу: Мицрософт

Постављена је нова Мицрософт Сурфаце Пен (оловка). прошао кроз ФЦЦ , што сугерише да би оловка могла бити представљена за Сурфаце Про 7 следећег месеца. ФЦЦ документација је објављена јуче, а с обзиром на то да су документи објављени тек јуче, вероватно је да ће Мицрософт представити мало надограђену Сурфаце Пен на предстојећем хардверском догађају.

Као што се види на дијаграмима, Сурфаце Пен модел број 1853 ће очигледно укључивати функцију поклопца оловке. Више патената које је објавио УСПТО открило је да Мицрософт ради на значајним побољшањима за капсулу. Сурфаце Пен ФЦЦ

Слика љубазношћу: ФЦЦ

На пример, патент под називом „ Стилус Цапсуле “ открио је Сурфаце брендирану оловку која садржи капсулу која се може уклонити. Мицрософт је увек дозвољавао корисницима да замене штипаљку на тренутној Сурфаце Пен, али апликација за патент предлаже надограђену оловку са модуларним могућностима.

Модуларна Сурфаце Пен такође ће побољшати поузданост и смањити трошкове:

Трошкови производње и транспорта капсуле модула су ниски јер кућиште игле и друге компоненте оловке нису укључене у капсулу. Процес склапања капсуле унутар кућишта оловке је такође веома једноставан, што доводи до побољшања квалитета и смањења трошкова, наводи се у патенту.

Популар Постс