Мицрософтова нова вештачка интелигенција, Таи је заправо боља од Цортане: ствари које треба да знате

Мицрософт, Ресеарцх и Бинг су донели новог солидног бота под називом Таи. Нови АИ бот који говори као прави човек ради брзином светлости. Можете упознати Таиа на хитовима Твиттер налогу, који је већ верификован налог. Можете га ухватити и на Кику, Групи ме и ускоро на Фејсбуку.

Цатцх Таи! на њеним следећим друштвеним налозима

Већина вас се сигурно пита како је Теј тако паметан? Заправо, бот је био прикупљањем релевантних јавних података и употребом вештачке интелигенције и уредништва које је развило особље укључујући импровизационе комичаре.Таи је вештачки интелигентни бот за ћаскање који су развили Мицрософтови тимови за технологију и истраживање и Бинг за експериментисање и спровођење истраживања о разумевању разговора.

Теј воли да ћаска са мушкарцима/женама од 8 до 24 године који живе у САД. Међутим, она такође разговара са грађанима других земаља и мушкарцима или женама свих старосних група. Да би побољшао Таиеве перформансе, Мицрософт ће покушати да прикупи следеће податке ако им то дозволи:

  • Надимак
  • Пол
  • Омиљена храна
  • Поштански број
  • Статус везе

Ево како Таи говори:

ЕБ9343592689Е863Ф1013046ДД3Б45409071БФЕ6

ДЦАЕ41Д91Д1Б6БЕ40ЕЦЦ5ДБ892А3Б6АА8А0120Е3

Ако сте доставили горе наведене детаље и не верујете, Мицрософту или било коме другом, можете контактирати Мицрософт да избрише ваш профил тако што ћете им рећи своје корисничко име и придружену платформу.

Сазнајте више о Таи тако што ћете посетити њену веб локацију кликом овде. Не заборавите да коментаришете своје мисли

Популар Постс