Мицрософтова Едге Бета верзија за иОС ажурирана је новим функцијама

Мицрософт је одувек веома напорно радио како би осигурао да основне апликације на његовој платформи и не Виндовс платформи редовно добијају нове функције и побољшања.

Компанија је недавно ажурирала свој Канцеларијске апликације за Андроид уређај осим што је објавио нека нова побољшања свог Едге претраживача. Данас је на реду иОС платформа која добија мало љубави јер је Редмонд Гиант избацио ажурирање за свој Едге претраживач на Апплеовој платформи.

Нове функције објављене у Едге претраживачу су само за кориснике који су се пријавили у бета програм преко апликације Тест Флигхт на иОС уређајима. Најновије ажурирање уводи интелигентну визуелну претрагу за иОС кориснике. Визуелна претрага омогућава корисницима да претражују веб тако што фотографишу директно са камере паметног телефона.Функција визуелне претраге у иОС-у ради са траке за претрагу кликом на икону камере. Ова функција такође долази са подршком за контакте и тражење фотографија сличних оној која се користи за претрагу.

Корисници иОС-а ће такође моћи једноставно да копирају и налепе реч или фразу са другог места у траци за претрагу да би извршили претрагу. Веб локација се аутоматски учитава на основу кључних речи или фраза наведених у адресној траци.

Функција копирања и лепљења у траци за претрагу је ексклузивна за иОС и још увек није доступна за Андроид кориснике. Корисници иОС-а након најновијег ажурирања сада имају могућност да користе другачији претраживач осим подразумеваног претраживача.

Најновије објављене функције су тренутно део бета програма Мицрософт Едге претраживача на иОС-у и очекујемо да ће их Мицрософт објавити врло брзо након успешног тестирања у наредним данима за све кориснике иОС-а.

Ако је неко од наших корисника део бета програма Мицрософт Едге на иОС-у, јавите нам своје прве утиске о новим функцијама у коментарима испод.

Популар Постс