Мицрософтова апликација Пхоне је наводно ажурирана на Виндовс 10 рачунару, али још увек не можете да је користите

 Склопиви површински телефон

Слика љубазношћу: Дизајнер телефона

Нови непотврђени извештај тврди да Мицрософт можда доноси своју апликацију за бирање броја телефона на све Виндовс 10 уређаје. Апликација за бирање бројева званично ради само на Виндовс телефонима и омогућава корисницима да упућују позиве преко мобилне везе.

У извештају се додаје да је апликација раније радила на рачунарима са оперативним системом Виндовс 10 када је учитана са стране. Приказао је само историју позива и фаворите, али на Виндовс 10 Редстоне 5 и 19ХА има пуну подршку за тастатуру као и дубоку интеграцију са оперативним системом. Апликација за телефон за рачунар

Тренутно, апликација не ради на рачунарима и ако се у будућности уведе подршка, вероватно ће моћи да упућује телефонске позиве само са рачунара који су спремни за ЛТЕ. Постоји шанса да би ово могла бити основа за Мицрософтову Андромеду, уређај са два екрана, о коме се причало.

Мицрософт је такође радио на функцији под називом Цхат фор Мессаге апп

Програмер је недавно наишао на необјављена верзија апликације за размену порука која има функцију ћаскања и верује се да је развијен за Сурфаце Андромеду, иако је за сада ово само спекулација.

Популар Постс