Мицрософтов Сурфаце Виндовс 10 таблет, за који се прича, пролази кроз ФЦЦ

 Мицрософт Сурфаце Про

Слика љубазношћу: МобилеСируп.цом

Мицрософт је наводно ради на новом Виндовс 10 таблету са брендом Сурфаце са Интел чипсетом и могао би да буде представљен овог месеца. Чини се да приступачни Сурфаце таблет има управо прошао ФЦЦ , што сугерише да је лансирање неизбежно.

Ако вам је био потребан доказ да смо били корак ближе скором лансирању Мицрософтовог приступачног Сурфаце таблета, ФЦЦ је недавно зауставио таблет са оперативним системом Виндовс 10. Тако да очекујемо да ћемо чути више о таблету — или бар неку врсту најаве — у наредним недељама.Чини се да Сурфаце таблет има напајање од 24 вата и батерију од 7,66 В. Јефтинији Сурфаце би могао да се појави на тржишту већ у другој половини 2018.

Оно што је још важније напоменути је да се уређаји обично не појављују у ФЦЦ листама док се не тестирају и не буду спремни за покретање.

Извештај Блоомберга открио је да ће Сурфаце таблет имати екране од 10 инча и заобљене ивице. Мицрософт ове уређаје усмерава на тржиште образовања а ФЦЦ листа сугерише да софтверски гигант покушава да овај јефтинији Сурфаце таблет стави на тржиште пре него што се врати у школу у септембру.

Виндовс 10 таблет може доћи са стандардним УСБ-Ц портом и нудиће до 9 сати трајања батерије. Уређај ће користити Интел скупове чипова уместо АРМ.

Популар Постс