Мицрософтов Сурфаце следеће генерације појављује се у бенцхмарк-у са АМД, Интел процесорима

 Сурфаце Лаптоп 4

Мицрософт би могао да освежи своју Сурфаце Про линију бржим Интел Тигер Лаке ЦПУ-ом и Сурфаце Лаптоп-ом са АМД и Интел опцијама. Гласине сугеришу да ће Сурфаце Лаптоп и Сурфаце Про следеће генерације испоручивати са надограђеним интерним хардвером, али неће бити приметне промене у укупном изгледу и осећају уређаја .

Ако се покаже да је најновији бенцхмарк тачан, Сурфаце Лаптоп следеће генерације могао би доћи са АМД-овим Реноир-ом, који је заснован на микроархитектурама Зен 2 ЦПУ-а и Вега ГПУ-а.

Овај закључак је извучен након што смо уочили два непозната Сурфаце хардвера наведена у бази података Геекбенцх 5.Бенцхмарк за уређај кодног назива ОЕМВИ сугерише да би Мицрософтов Сурфаце Про 8 или Сурфаце Лаптоп 4 (пословно издање) могао да користи Интелов Тигер Лаке ЦПУ 11. генерације (и7-1185Г7).

 Сурфаце Про бенцхмарк

Интел Тигер Лаке процесор би требало да помогне Сурфаце Про 8 и Сурфаце Лаптоп 4 да зауставе тржиште, захваљујући Ксе графика . Ксе ГПУ је заснован на Интеловој новој архитектури и замениће тренутне ГПУ-ове који се налазе у његовим Ице Лаке ЦПУ-има у уређајима као што је Сурфаце Про 7.

Сурфаце Лаптоп 4 са АМД Реноир

Још једно мерило је за Сурфаце производ са кодним именом ОЕМГР ОЕМГР Назив производа ДВ.

У Геекбенцх запису се наводи да Сурфаце Лаптоп користи застарели АМД Ризен 7 3780У чип, али његова АМД Реноир веза може бити прекинута кодним именом истакнутим у бенцхмарк-у.

 Сурфаце Лаптоп Реноир

Иако бенчмарк не носи бренд „Мицрософт“, уверени смо да су ово Сурфаце производи. Мицрософт је раније користио кодно име ОЕМ производа за Сурфаце Про 7, Сурфаце Лаптоп 3, Сурфаце Го, па чак и Сурфаце Дуо.

Још увек је потребно доста опреза око ове гласине, јер постоји и могућност да би овај Геекбенцх резултат могао једноставно да истакне Сурфаце прототип.

Популар Постс