Мицрософтов Сурфаце Про 8 би ипак могао бити лансиран касније ове године

 Сурфаце Про 8 2021

У јануару 2021, Мицрософт је најавио Сурфаце Про 7+ за посао са три пута бољим перформансама од свог претходника. Поред побољшаних перформанси, Сурфаце Про 7+ такође долази са побољшаним безбедносним карактеристикама хардвера, али је у потпуности намењен пословним корисницима.

Многи људи су се надали да ће следећа верзија Сурфаце Про представити нови дизајн са мањим оквирима сличним Сурфаце Про Кс. Сурфаце Про 7+ перформансе и безбедносна побољшања су свакако добра вест, али је помало лоша вест за све који се надају велики редизајн.

Сурфаце Про 7+ не долази на потрошачко тржиште и постоји разлог: компанија жели да направи места за Сурфаце Про 8, који би требало да буде лансиран на јесен. Као резултат тога, Сурфаце Про 7 + ће увек остати ексклузиван за пословне, образовне кориснике и раднике на првој линији.Према изворима упознатим са развојем, Мицрософт и даље разматра побољшања дизајна за линију уређаја 2-у-1.

Касније ове године (октобар-новембар), Мицрософт планира да најави Сурфаце Про 8 намењен корисницима са побољшаним хардвером и дизајном. Дизајн уређаја неће бити потпуно промењен, али ће бити приметна побољшања.

Као и Про 7+, Сурфаце Про 8 ће такође доћи у конфигурацијама које нуде неке преко потребне моћне компоненте. Ово укључује нови четворојезгарни Интел процесор и до 32 ГБ РАМ-а, што би требало да га чини веома способном машином за продуктивност.

Наравно, планови су увек подложни променама и лансирање Сурфаце Про 8 може бити одложено.

Још један уређај који би могао да се освежи је „Сурфаце Лаптоп 4“, који је био недавно примећен како пролази кроз Блуетоотх сертификацију у САД . Извештаји сугеришу да би Сурфаце Лаптоп 4 могао бити лансиран пре него касније и да би компанија из Редмонда могла да најави водећи лаптоп у априлу.

За разлику од Сурфаце Про 8, очекује се да ће Сурфаце Лаптоп 4 бити испоручен са истим дизајном као Сурфаце Лаптоп 3. Према сертификатима и цурењима, Сурфаце Лаптоп 4 ће долазити са Блуетоотх 5.1, Ви-Фи 6 и новим Ризен чиповима.

Популар Постс