Мицрософтов Сурфаце Дуо телефон има нови датум изласка

 Сурфаце Дуо Андроид телефон

Слика љубазношћу: Чудно

Сурфаце Дуо са двоструким екраном најављен је у октобру 2019. године, а телефон би требало да буде званично објављен касније ове године. Мицрософт је рекао да ће Сурфаце Дуо изаћи на тржиште током празничне сезоне у децембру 2020., али изгледа да би Сурфаце Дуо могао бити лансиран много раније ако се верује да је нова гласина тачна.

Развој Сурфаце Дуо хардвера и софтвера је завршен, а очекује се да ће финална прилагођавања бити завршена почетком априла. Извештај има смисла јер је Сурфаце Дуо заправо она Андромеда о којој се дуго причало, за коју је првобитно требало да се испоручује Виндовс Цоре ОС.У 2018, Мицрософт је заменио Виндовс Цоре ОС са Гоогле-овим Андроидом у Сурфаце Дуо/Андромеда, али је хардвер углавном остао непромењен.

Према новим плановима, производ ће сада вероватно бити лансиран у лето 2020. године, али не знамо да ли би Коронавирус могао да утиче на производњу телефона. Мицрософт је већ упозорио да ће приходи бити мањи од очекиваног због утицаја коронавируса.

Сурфаце Дуо би могао да дође са 6 ГБ РАМ-а и 64 ГБ интерне подршке, а покретаће га Куалцоммов Снапдрагон 855 мобилни процесор како би се цена смањила. Биће и других конфигурација са више РАМ меморије и додатном подршком, али Мицрософт не планира да лансира 5Г варијанту ове године.

 Сурфаце Дуо позива

Сурфаце Дуо има два екрана од 5,6 инча са резолуцијом од 1350×1800 сваки, а Мицрософт нуди екран од 8,3 инча када су екрани отворени равно.

За разлику од Галаки Фолд-а, З Флип-а, Моторола Разр-а и Хуавеи Мак-а, Мицрософт-ов уређај са два екрана користи два одвојена екрана и шарке који не само да нуде побољшану издржљивост, већ и омогућавају подршку за ротацију од 360 степени. Сурфаце Дуо можете да користите у режиму телефона, режиму таблета са тастатуром на другом екрану и режиму шатора.

Могли смо да видимо како Мицрософт најављује Сурфаце Дуо на свом пролећном догађају када буде нови Сурфаце Го 2 и Сурфаце Боок 3 су наводно најављени.

Популар Постс