Мицрософтов Сурфаце Дуо следеће генерације могао би да дође са камером за дубину

 Сурфаце Дуо Андроид телефон

Слика љубазношћу: Чудно

Ново представљени Сурфаце Нео није једини уређај компаније са два екрана. Компанија је такође најавила Сурфаце телефон под називом „Сурфаце Дуо“ који покреће Гоогле-ове Андроид апликације и подржава Мицрософт-ове услуге директно из Плаи продавнице.

Сурфаце Дуо је дизајнирао Панос Панаи предвођен Сурфаце тим и чини се да има одличан хардвер, али претходне гласине су тврдиле да ће Сурфаце Дуо уређај имати камеру средњег језгра.Сурфаце Дуо, који се такмичи са Галаки Фолд-ом и Мате Кс-ом, можда неће имати одличан модул камере, али изгледа да компанија из Редмонда ради на великим побољшањима везаним за софтвер.

Поред побољшања заснованих на софтверу, Мицрософт такође ради на управљању ресурсима дубинске камере. Мицрософт каже да планира да користи тродимензионалне '3Д' камере како би понудио побољшане перформансе у поређењу са стандардним камерама. На пример, 2Д камере се ослањају на детекцију покрета у сцени да би покренуле активацију, што се може решити 3Д камерама.

3Д слика може да исправи многе недостатке 2Д слика. Међутим, традиционалне оперативне технике за дубинске камере имају тенденцију да користе релативно велику количину ресурса, приметио је Мицрософт у а пријава патента .

Мицрософт каже да дубинске камере такође могу бити способне да генеришу различите типове оквира, као што су 2Д оквири, 3Д оквири и/или оквири релативно веће и ниже резолуције и/или оквири различитог видног поља, између осталог.

Компанија истражује различите типове дубинских камера као што су дубинске камере за време лета, структуриране камере дубине светлости и/или стерео камере дубине.

Популар Постс