Мицрософтов Сурфаце Дуо са два екрана добија привремено снижење цене

 Мицрософт Сурфаце Дуо телефон

Мицрософт је тихо најавио велико смањење цене за свој први склопиви Андроид уређај - Сурфаце Дуо. Сурфаце Дуо, који је уређај налик књизи са два екрана и једном шарком, доступан је за куповину око два месеца.

Данас Мицрософт и Бест Буи нуде вишеструке попусте на куповину Сурфаце Дуо-а.

Сурфаце Дуо је представљен у августу по цени од 1.399 долара, што је прилично високо с обзиром на спецификације средњег опсега. У тренду који се дешава пре празничне сезоне, Мицрософт Сторе је данас спустио Сурфаце Дуо на 1.199 долара.Након попуста од 200 УСД, Сурфаце Дуо сада почиње од 1.199 УСД са 1.399 УСД за варијанту од 128 ГБ складишта и 6 ГБ РАМ-а. 1.399 долара сада вам доноси 256 ГБ варијанту телефона са два екрана.

Вреди напоменути да се ова понуда односи само на откључани Сурфаце Дуо купљен у Мицрософт Сторе-у у Сједињеним Државама. Понуда је већ активна и траје до 29.10.2020.

Раније данас, Бест Буи је такође покренуо попуст од 300 долара и ово је највећа понуда било ког продавца. Остали трговци и превозници још нису понудили ниже цене. Ако купите Сурфаце Дуо од Бест Буи-а, телефон можете добити за само 1099 долара.

Мицрософт каже да ћете добити уређај са два екрана који покреће Андроид и Мицрософт пакет софтвера. Сурфаце Дуо такође долази са два екрана од 5,6 инча који ће постати један велики ПикелСенсе екран од 8,1 инча када отворите хардвер.

За разлику од других склопивих телефона, Сурфаце Дуо долази са шарком од 360 степени и верује се да је издржљивији. Шарка и два екрана вам омогућавају да користите Сурфаце Дуо у више фактора облика, укључујући режим шатора, телефон, таблет и преносни рачунар.

Сурфаце Дуо такође долази унапред инсталиран са Мицрософт и Гоогле апликацијама . Мицрософт 365 је укључен и добићете приступ Оффице апликацијама, тимовима, ОнеДриве-у итд.

Хардвер са два екрана ће се ослањати на Снапдрагон 855, 6 ГБ РАМ-а, 128 ГБ или 256 ГБ простора за складиштење, а такође ћете добити батерију од 3.577 мАх која је подељена на два дисплеја.

Ако сте заинтересовани, можете купити Сурфаце Дуо за 1.199 долара од Мицрософт продавница и 1099 долара од Најбоља куповина .

Популар Постс