Мицрософтов Сурфаце Дуо долази са новом „пеек“ функцијом

 Поглед на Сурфаце Дуо

У октобру 2019, Мицрософт је представио своју следећу генерацију Сурфаце производа који долазе 2020, укључујући Сурфаце Нео са два екрана. Мицрософтов догађај 2019. у Њујорку имао је још једно изненађење: Сурфаце Дуо, Сурфаце телефон са два екрана који покреће Андроид и чини се да је најиздржљивији склопиви хардвер.

Сурфаце Дуо долази са два 5,6-инчна екрана спојена врло видљивом средишњом шарком и користи Цорнинг Горилла стаклени премаз. Сурфаце Дуо би могао да избегне начине на које се други склопиви телефони још увек ломе и могао би да дође са новом занимљивом функцијом.

Према видео снимцима који су процурили, Мицрософт ради на новој функцији под називом „пеек“ за Сурфаце Дуо. Као што можете видети у ГИФ уметнутом испод, Сурфаце Дуо има нову Андроид функцију која ће аутоматски приказати обавештења на екрану са десне стране када отворите уређај.

 Сурфаце Дуо завирите

Десни екран ће вам дати кратак поглед у Андроид обавештења и моћи ћете да их прегледате без потпуног отварања телефона. Поред обавештења, корисници ће моћи да прегледају позив или да затворе телефон да би утишали позив.

Сурфаце Дуо можда нема спољни екран, али изгледа да је Мицрософт пронашао алтернативно и паметније решење за побољшање искуства. За разлику од спољашњих дисплеја, функција завиривања могла би се побољшати ажурирањем софтвера

Популар Постс