Мицрософтов Сурфаце Дуо цурење показује прилагођени Андроид кориснички интерфејс

 Сурфаце Дуо телефон

Слика љубазношћу: Тхе Верге

Сурфаце Дуо, који је послужио као Мицрософтова „још једна ствар“ на догађају 2. октобра, могао би бити лансиран раније него што се очекивало. Уређај са два екрана ради на Андроид-у и подржава позивање преко традиционалне СИМ технологије, а долази са предњом камером на десном екрану.

Сурфаце Дуо није ускрснуће Виндовс Пхоне-а и Мицрософт се такође удружио са својим главним ривалом Гоогле-ом како би пружио најбоље Андроид искуство на уређају са два екрана.Излазак Мицрософта са Андроид телефоном није изненађујући с обзиром на то колико је интеграција са својим услугама и апликацијама компанија омогућила на Андроид-у у последњих неколико година.

На пример, Мицрософт је развио сопствени покретач апликација за Андроид који корисницима омогућава тренутни приступ обавезама, Виндовс временској линији, лепљивим белешкама, календару и још много тога.

Слично томе, Мицрософт такође нуди Ваш телефон, који корисницима омогућава да упућују и примају позиве директно са десктопа, а долази са неколико других функција које су сличне Аппле-овом континуитету.

Сурфаце Дуо је сада први пут приказан на практичним сликама Сурфаце Дуо-а. Нове фотографије приказују запосленог компаније Мицрософт који користи Сурфаце Дуо на СкиТраин-у у Ванкуверу, а уређај је приказан иу портретној и у пејзажној оријентацији.

 Сурфаце Дуо фотографије

Као што можете видети на горњим фотографијама, запослени користи уређај са два екрана за играње игрица, проверу е-поште и још много тога.

Једна фотографија је такође открила да би Сурфаце Дуо могао имати предњи блиц, што сугерише да ће модул предње камере вероватно служити и као предња и као задња камера. Опет, није изненађење да камера Сурфаце Дуо можда неће бити конкурентна модерним камерама паметних телефона попут Гоогле-а и Самсунг-а.

Као и ми објављено јуче , Мицрософт тестира Сурфаце Дуо у дивљини и још фотографија уређаја би могло да се појави у наредним данима.

Популар Постс