Мицрософтов Сурфаце Дуо би и даље могао доћи са одличном камером

 Сурфаце Дуо Андроид уређај

Сурфаце Дуо, који је био представљен тек у октобру 2019 , је Мицрософтов дуго очекивани Сурфаце телефон који покреће Андроид. Речено је да ће Сурфаце Дуо бити лансиран у децембру 2020. и долази са два екрана која се могу користити као један већи екран или оба могу да раде независно један од другог.

Сурфаце Дуо ће такође долазити са шарком од 360 степени како би понудио искуство на таблету и телефону. У зависности од положаја два екрана, Мицрософт Лаунцхер ће такође променити кориснички интерфејс.

Прототипови приказани на октобарском представљању потврдили су да Сурфаце Дуо има рупе на месту стварног сочива камере. Панос Панаи из техничког гиганта Редмонда недавно је такође потврдио да ће Сурфаце Дуо имати камеру светске класе.Раније смо извештавали о мултиспектралној камери Сурфаце Дуо, а данас смо открили ЛинкедИн радно место што сугерише да је камера светске класе са више сензора заиста у току.

Према ЛинкедИн листи, Мицрософт тражи архитекту хардвера камере за изградњу РГБ, ИР, 3Д и система камера са више сензора и развој модула камере за Сурфаце производе.

Мицрософт очекује од хардверског архитекте да предводи развој камере високих перформанси и иновативних решења за камере како би испунили следеће захтеве:

  • ИД
  • МЕ Ограничења и ЕМИ.
  • Термо и поузданост.

Са 3Д системом и системом камера са више сензора, Сурфаце Дуо ће моћи да препозна карактеристике на лицу особе као што су очи, чело и брада.

Као што су патенти недавно открили, Мицрософт би могао да користи неуронске мреже за анализу слика, што ће омогућити уграђеној апликацији за камеру Сурфаце Дуо-а да одреди боје очију. На основу информација прикупљених са лица особе, Мицрософт би могао да дозволи корисницима да примењују филтере и друга прилагођавања.

Овакав напредни систем камера могао би се користити и за препознавање лица.

Популар Постс