Мицрософтов Сурфаце 7 који покреће АРМ имаће уске оквире

 Површински уређаји

Према новом извештају, Мицрософт можда ради на најмање три нова Сурфаце уређаја — Сурфаце 7, Сурфаце Про 7 и Сурфаце Лаптоп 3. Док ће Сурфаце Про 7 и Сурфаце Лаптоп имати Интел и АМД ЦПУ респективно, нови уређај под називом само ' Сурфаце 7' се може испоручити са АРМ процесором.

Мицрософт се не дистанцира од произвођача чипова Интел, али жели да користи АМД и Куалцомм за различите сегменте. Сурфаце 7 ће се прилично разликовати од новог Сурфаце Про 7 и имаће прилагођени АРМ базиран СоЦ компаније Куалцомм.

Како је сужавање оквира на неки начин тренд у свету лаптоп рачунара, Мицрософт наводно ради на дизајну уских оквира за Сурфаце 7. Вероватно ће се компанија из Редмонда држати употребе истог материјала као и у тренутној линији Сурфаце Про, али гласине сугерише да ће укупан дизајн овог новог Сурфаце-а бити мало другачији.Мицрософт одбацује МиниДисплаи и УСБ-А портове за УСБ-Ц порт.

Чињеница да Мицрософт разматра Сурфаце уређај са Снапдрагон СоЦ тешко да је потпуно изненађење, јер се очекује да ће Виндовс 10 на АРМ-у значајно расти и сазрети у наредним годинама. Ако Мицрософт представи Сурфаце са АРМ чипсетом, Куалцоммова линија Алваис Цоннецтед уређаја ће постати још вештија на традиционалном тржишту рачунара.

Сурфаце Про 7

Сурфаце Про 7 ће задржати свој познати дизајн и можда ће доћи са УСБ-Ц портом уместо мање важног МиниДисплаи-а.

Према претходним извештајима и мерилима, Сурфаце Про 7 би требало да долази са Интеловим 10. генерацијом Ице Лаке процесора , 8/16 ГБ РАМ-а и до 512 ГБ ССД меморије.

Сурфаце Лаптоп 3

Прича се да ће Сурфаце Лаптоп 3 бити лансиран у новој варијанти од 15 инча са АМД ЦПУ-има а друга варијанта ће бити објављена без Алцантара тастатуре која је одувек била део све Сурфаце Лаптоп линије.

Сурфаце Лаптоп 3 ће такође имати један УСБ-Ц порт.

Популар Постс