Мицрософтов Скипе 8 се сада покреће за више корисника широм света

 Нови прозор за ажурирање Скипе-а

Раније смо то известили Мицрософт ће укинути подршку за своју класичну Скипе апликацију на десктопу ове јесени. Компанија сада уводи нову верзију Скипе-а 8 за више корисника широм света. Увођење је јуче најавио Петер Скиллман, директор дизајна за Скипе и Оутлоок на свом званичном Твиттер налогу.

Најновија Скипе верзија 8 долази са неким новим уграђеним функцијама као што је снимање позива и још много тога. Компанија је такође додала многе нове функције и побољшања приступачности у Скипе 8.

Ново ажурирање Скипе-а ће сада приказати верзију Скипе-а на екрану за пријаву. Скипе тим је такође додао нову поставку за секундарни уређај за звоно заједно са неким напредним подешавањима веб камере.Тим је такође додао ново подешавање за обавештења о долазном позиву када корисници Скајпа активирају режим Не ометај. Корисници ће сада моћи да искључе звук или уклоне учеснике у групном позиву заједно са скривањем разговора са листе за ћаскање.

Додато је ново подешавање за промену величине текста на радној површини и глобална претрага разговора сада показује више од 20 резултата. Ново подешавање се сада може пронаћи за Ентер или Ретурн да бисте послали поруку или додали линију и такође онемогућили прегледе линкова.

Мицрософт је такође направио нека побољшања у опцији дељења датотека превуци и испусти заједно са побољшањем статуса доступности на десктопу. Корисници сада могу да додају број телефона као контакт без потребе да чувају име за одређени број.

Мицрософт је такође најавио да ради на довођењу Скипе-а 8 на паритет функција са апликацијом Скипе Цлассиц. Скипе је недавно ажуриран да подржава подељени приказ и Мицрософт каже да ради на неколико других функција које би ускоро требало да буду додате у апликацију.

Популар Постс