Мицрософтов патент приказује тросмерни склопиви уређај у режиму телефона и таблета

 Андромеда

Концепт љубазношћу: Хари

Недавно објављен патент открио је нове детаље о Мицрософтовом потенцијалном следећем хардверском пројекту, интерног кодног имена Андромеда. Патент је открио како хибридни склопиви таблет уређај може да користи самоприлагодљиве антенске системе, а цртеж у патенту је тросмерни склопиви рачунарски уређај.

Први који смо приметили, патент под називом „Самоприлагодљиви антенски системи за електронске уређаје који имају више фактора форме“ је објавио УСПТО 29. јануара 2019. године, а поднео га је Мицрософт још крајем 2015. године.Патент у питању показује тросмерни склопиви уређај. У одељку о захтевима патентне пријаве, Мицрософт каже да би патентирани склопиви електронски уређај могао да се пребаци на режим таблета, режим пхаблета, па чак и режим телефона. Уређај има трослојне слојеве који му омогућавају да се пребацује између фактора облика премотавањем једног дела у други.

Цртеж који је уграђен испод приказује тросмерни склопиви уређај у режиму таблета који има самоприлагодљиви систем РФ антене у складу са једном реализацијом.

 Режим таблета

Занимљиво је да постоји и цртеж који приказује уређај у режимима телефона и пхаблета. Мицрософт је јасно поменуо телефонски режим у апликацији за патент, а цртеж испод приказује трослојни склопиви електронски уређај у телефонском режиму.

 Режим телефона

Патент такође објашњава имплементацију РТ антена на обе стране уређаја како би се одредио фактор форме и интерфејс оперативног система.

Елемент адаптације антене је конфигурисан да, у другом режиму рада, пасивно супротстави или ублажи померање резонантне фреквенције РФ антене до које би иначе дошло као резултат преласка електронског уређаја из првог режима рада у други режим рада. режим. РФ антена и елемент за адаптацију антене тако чине самоприлагодљиви антенски систем за електронски уређај. Додатни елементи за адаптацију антене могу се додати систему како би подржали додатне режиме рада и факторе облика, објашњава Мицрософт.

Популар Постс