Мицрософтов патент наговештава Сурфаце уређаје са побољшаним постољем

 Сурфаце Кицкстанд

Слика љубазношћу: ПЦВорлд

Објављен је нови патент који сугерише да Мицрософт истражује начине да побољша постоље Сурфаце линије. Патент је нов, тако да постоји шанса да софтверски гигант Мицрософт и даље ради на овом новом побољшању постоља за надолазећи Сурфаце уређај.

Први који смо приметили, патент под називом СИСТЕМИ И МЕТОДЕ УЗДУЖНОГ ТОРЗИОНОГ ОТПОРА У ШАРКИ применио је Мицрософт у јуну 2017. објавио УСПТО дана 10.01.2019.У одељку о позадини патентне пријаве, Мицрософт објашњава како би постоље могло да побољша продуктивност и омогући нове категорије. Компанија каже да је једна област рачунарских уређаја која је порасла последњих година хибридни и таблет рачунари. Постоље помаже уређају да функционише као стони рачунар.

 Патент Сурфаце Кицкстанд

Слика љубазношћу: УСПТО

Одељак са детаљним описом наглашава Мицрософтове технологије за побољшање отпора ротације шарке постоља уз одржавање танке браве.

На пример, имплементација шарке која је овде описана може укључивати уздужно померени фрикциони елемент који омогућава мању дебљину од конвенционалне шарке. У још другим примерима, имплементација шарке која је овде описана може укључивати механизам за закретање за прогресивно мењање отпора шарке, објашњава Мицрософт.

 Патент за постоље

Апстрактни део пријаве патента резимирао је метод:

Уређај за контролу кретања ослонца укључује оквир, руку, елемент закретног момента и карику. Рука је ротирајуће повезана са оквиром око бочне осе. Елемент обртног момента је померен са бочне осе у уздужном правцу управном на бочну осу. Најмање део елемента обртног момента може да се окреће око уздужне осе. Веза је повезана са краком и елементом обртног момента тако да ротација крака око бочне осе преводи бар део елемента обртног момента у уздужном правцу, наводи се у сажетку.

Популар Постс