Мицрософтов Оутлоок.цом са новим дизајном и тамним режимом излази из бета верзије

Чини се да Мицрософт уводи нови дизајн Оутлоок.цом са тамним режимом и другим побољшањима за све кориснике, док наставља да побољшава услугу е-поште са променама заснованим на повратним информацијама.

Данас је нови дизајн Оутлоок.цом доступан широј јавности, али се појављује само на неким налозима и Мицрософт тек треба да потврди увођење.

 Ново искуство Оутлоока

Мицрософтово ново искуство Оутлоок.цом садржи паметније пријемно сандуче, боље опције персонализације, емоџије, ГИФ-ове и још много тога. Комплетну листу промена можете пронаћи у наставку.

  • Имплементирамо прилагодљивији оквир за веб развој који пружа надограђену функцију претраживања, свежији изглед са модерним стилом разговора и новим дизајном који вам омогућава да брже видите, читате и прилажете датотеке и фотографије.
  • Ваше пријемно сандуче вам сада приказује брзе предлоге док куцате – тако да можете лако да додате информације о ресторанима, летовима или распоредима омиљених тимова у своје разговоре.
  • Побољшано искуство са фотографијама ставља све слике послате или примљене у вашој е-пошти на једно место и олакшава њихово дељење са другима.
  • Нови модеран стил разговора олакшава управљање и преглед фотографија и прилога.
  • Можете да персонализујете пријемно сандуче са омиљеним људима и фасциклама да бисте лакше пронашли пријатеље, датотеке и разговоре који су вам важни и дали својој комуникацији лични печат уз лакши начин за приступ мноштву израза, укључујући популарне емоџије и ГИФ-ове директно у Оутлоок-у.

Тамни режим је пријатнији начин да читате своју Оутлоок.цом е-пошту ако више волите интерфејсе који су мање светли или ако сте у окружењу слабог осветљења. Тамни режим је доступан само у новом Оутлоок.цом искуству (раније познатом као Оутлоок.цом Бета искуство), рекао је Мицрософтов Пхилп у Оутлоок корисничком гласу.

Популар Постс