Мицрософтов нови видео приказује функције за уређивање видеа апликације Виндовс 10 Пхотос

 Видео Едитор за Виндовс 10

Слика љубазношћу: онМСФТ.цом

Мицрософт је објавио мали водич на ИоуТубе-у под називом – Како: уређивати видео записе на једноставан начин у Мицрософт фотографијама који приказује функције за уређивање видео записа апликације Фотографије. Скоро као да тражи од нас да заборавимо на Виндовс Мовие Макер.

Видео који је објавио Мицрософт објашњава како можете да промените осветљеност и контраст, изрежете видео да би био центриран, изаберете један од многих филтера који ћете применити на цео видео. Поред горе поменутих измена, видео такође приказује могућност да се видео исече тако што бирате одакле видео почиње и где желите да се заврши, додајете текстове видео снимку ради боље читљивости уз многе могућности избора фонтова и могућност поставите текст на видео запис.Чак показује колико је једноставно додати 3Д објекте и филтере са праћењем објеката. Помоћу апликације Мицрософт Пхотос такође можете да додате музику у свој видео са додатном функцијом која аутоматски синхронизује музику са видео снимком како бисте били сигурни да је у складу са ритмовима.

Недавно је одређена апликација под називом Видео уређивач је можда пао у ваш старт мени на недавно додатој листи . Пре него што се узбудите због ове апликације за уређивање видеа, морамо да пукнемо облачић и кажемо да то није апликација сама по себи, већ пречица за део за уређивање видео записа већ присутне апликације Фотографије.

Мицрософт је ажурирао апликацију Фотографије само да би та пречица била закачена у ваш старт мени. Један од њихових напора је да покушају да скрену пажњу на могућности уређивања видео записа у апликацији Мицрософт Пхотос.

Изгледа да Мицрософт заиста гура апликацију за фотографије као своју апликацију за уређивање видео записа и покушава да обавести људе о томе.

Популар Постс