Мицрософтов нови Сурфаце УСБ-Ц Донгле коштаће 79,99 долара

 Сурфаце Донгле

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Баш као и Сурфаце Лаптоп, најновији Сурфаце Про (2017) такође нема УСБ-Ц портове, али компанија је пронашла решење. Најновији Мицрософтов Сурфаце Лаптоп и Сурфаце Про не испоручују се са УСБ-Ц портовима, али софтверски гигант има решење да омогући подршку за УСБ-Ц на овим уређајима.

Компанија лансира нови УСБ-Ц Донгле, који додаје УСБ-Ц подршку за Сурфаце Про и Сурфаце лаптоп. Мицрософт је првобитно најавио донгле 2017. године и из непознатих разлога, издање је одложено.Иако је кључ у почетку требало да буде у продаји 2017. године, Мицрософт је одлучио да га задржи без јасног разлога, али софтверски гигант коначно лансира УСБ-Ц Донгле у петак за пословне кориснике.

Мицрософтов нови УСБ-Ц Донгле доноси УСБ-Ц подршку за Сурфаце Лаптоп и Сурфаце Про, а чини се да ће се УСБ-Ц кључ за Сурфаце уређаје продавати за 79,99 долара.

Када Типе-Ц буде спреман за наше купце, да бисмо им олакшали, ми ћемо бити ту, рекао је Панос Панаи прошле године.

Иако предузећа могу да га купе касније ове недеље, још увек нема речи о томе када потрошачи могу да га купе.

Мицрософт заправо проширује опсег Сурфаце модела који подржавају УСБ-Ц на три, пошто Сурфаце Боок 2 већ има УСБ-Типе Ц.

Додајте наш Сурфаце Цоннецт то УСБ-Ц адаптер на најновији Сурфаце Про да бисте га прикључили на УСБ-Ц прикључна решења са проширеним повезивањем са спољним екранима, напајањем и још много тога, објашњава Мицрософт у Сурфаце Про страница производа .

Популар Постс