Мицрософтов необјављен телефон са функцијама са корисничким интерфејсом сличним Виндовс Пхоне-у цури на мрежи

 Мицрософт телефон

Слика љубазношћу: ВиндовсЦентрал

Мицрософт је некада био посвећен свом мобилном пословању, а поред Виндовс Пхоне линије, компанија је такође радила на функционалном телефону који никада није пуштен на тржиште.

Мицрософтов телефон са функцијама имао је лого компаније уместо Нокије, а телефон који је процурио је још један живи доказ да је Мицрософт некада био посвећен индустрији мобилних телефона. Телефон који је процурио је сличан другим уређајима које је Мицрософт продавао под Нокиа логотипом.Мицрософт је очигледно желео да његов телефон са функцијама изгледа познато корисницима Виндовс Пхоне-а. Поред положаја логотипа налик на Лумиа, телефон је користио интерфејс сличан Виндовс Пхоне-у. На фотографијама које су процуриле, уређај се види како ради са Виндовс Пхоне интерфејсом који има живе плочице.

 Функција телефона

Слика љубазношћу: ВиндовсЦентрал

Телефон не користи оперативни систем Виндовс Пхоне, тако да плочице уживо могу да приказују само обавештења као што су непрочитане поруке и пропуштени позиви. То нису интерактивне и динамичне живе плочице.

Екран је мали тако да су и плочице мање. Доступне су апликације као што су ОнеНоте, пошта, календар, веб прегледач, па чак и продавница.

Необјављени телефон из Мицрософта има екран од 2,5 инча, батерију од 1200 мАх и камеру од 1,92 мегапиксела је такође понуђен на телефону.

Популар Постс