Мицрософтов наводни Сурфаце Го 2 појављује се у ФЦЦ документацији

 Сурфаце Го

Други додатак Сурфаце Го линији о којима се причало – Сурфаце Го 2 (ЕВ2) заиста долази ускоро, а само име коначно добија званичну потврду у ФЦЦ поднесцима. Раније данас, Сурфаце Го 2 са оперативним системом Виндовс 10 Про прошло је преко ФЦЦ-а и чини се да један од докумената потврђује претходне гласине.

Вреди напоменути да документи, које је раније данас објавила америчка влада, не нуде поглед на нови Сурфаце Го, али помињу преносиви рачунарски уређај.

Број модела је 1927 и носи кодни назив „ЕВ2“, кодно име које је раније коришћено за Сурфаце Го и Сурфаце Го 2 производ на Геекбенцх-у, стога сам уверен да би ово могао бити нови Сурфаце уређај.Снага уређаја са подацима ФЦЦ-а такође потврђује да не гледамо Сурфаце Про и Сурфаце Боок наследника. Према документацији, Сурфаце Го 2 ће барем доћи са НФЦ, ЛТЕ, ВиФи и Виндовс 10 Про. Има пуњиву литијум-јонску полимер батерију и долази у пакету са 15В АЦ/ДЦ адаптером.

Оригинални Сурфаце Го је лансиран са Интел Интел Пентиум Голд 4415И процесором и нудио је довољно перформанси за свакодневне задатке.

Према мерила , Го 2 би могао да користи Интел Цоре м3-8100И, двојезгарни процесор са дупло већом запремином Л3 кеш меморије и знатно већом брзином такта од свог претходника.

 Сурфаце Го 2 бенцхмарк

Видели смо више тестова за Го 2, а једна варијанта долази са 8 ГБ РАМ-а и 256 ГБ ССД меморије. Мицрософт би такође могао да понуди приступачнији Го 2 са Пентиум 4425И, 8 ГБ РАМ-а и 128 ГБ складишног простора.

Према изворима упознатим са развојем, и ЛТЕ и не-ЛТЕ варијанте, које покреће двојезгарни Интел Цоре м3-8100И процесор, могле би бити објављене касније у последњој недељи априла или негде у мају путем дигиталног догађаја.

Вреди напоменути да је такозвани Сурфаце Го 2 виђен у тестовима неколико пута. Раније цурење података о 3Д марки потврдило је варијанту таблета у ЛТЕ и не-ЛТЕ конфигурацији.

Популар Постс