Мицрософтов Андромеда Виндовс 10 уређај, за који се прича, могао би да има режим продуктивности

 Мицрософт Андромеда концепт

Мицрософт наводно ради на Виндовс 10 уређају са два екрана и кодног имена Андромеда. Виндовс Цоре ОС , о модуларном оперативном систему компаније о коме се дуго причало, требало би да покреће Андромеду са два екрана.

Данашњи нови извештај сугерише да би Мицрософтов Андромеда ОС или сам уређај могли да имају режим продуктивности. Корисник Твиттер-а Валкинг Цат недавно је открио референцу АндромедаПродуцтивитиМоде у СеттингсХандлер_Дисплаи.длл и овај низ је примећен у најновијем Виндовс 10 СДК-у.

Занимљиво је да постоји и референца на МултиТаскМоде. Баш као и Виндовс 8, Виндовс 10 такође долази са функцијама за више задатака као што је снимање, што је одличан начин да ефикасније користите екран ако имате неколико отворених апликација. Могуће је да Мицрософт такође ради на новим функцијама за више задатака за Виндовс Цоре ОС.

Вреди напоменути да је јуче још један програмер открио референцу Виндовс Цоре Девице Фамили у најновијем Виндовс 10 СДК-у. Када сам питао Тера Алхонена о овим новим доказима, рекао ми је да је дефиниција Виндовс Цоре Девице Фамили нова и да је из најновијег СДК-а за Виндовс 10.

Андромеда, јеси ли то ти?

Могло би бити, али све у овој фази није ништа више од гласина. Док су докази заиста стварни, али Мицрософт никада није јавно потврдио да ли компанија ради на уређају са два екрана или не.

Извештај објављен прошлог месеца тврди да је Мицрософт одложио издавање Сурфаце Андромеде, али то не значи да компанија не размишља о начинима да побољша уређај са два екрана. Вероватно је да ће Мајкрософтова Андромеда бити подвргнута и хардверским и софтверским променама пре него што је компанија изнесе на тржиште.

Популар Постс