Мицрософт жели да повећа продуктивност са Виндовс 10Кс

 Виндовс 10Кс десктоп

Виндовс 10 има мноштво опција за продуктивност и изгледа да се Мицрософт такође фокусира на продуктивност са Виндовс 10Кс. Заснован на Виндовс Цоре ОС-у, Виндовс 10Кс је нови оперативни систем дизајниран за склопиве рачунаре, лаптопове са два екрана, а ускоро и традиционалне лаптопове.

Виндовс 10Кс ће се похвалити неким функцијама и могућностима које тренутне верзије Виндовса неће, али изгледа да Мицрософт планира да побољша постојеће функције у исто време.

Према новом Мицрософтовом радном месту, компанија из Редмонда тражи талентоване инжењере за рад са тимом за природне корисничке интерфејсе (НУИ). НУИ тим у Мицроосфт-у ради на новим и побољшаним начинима да олакша корисницима да буду продуктивни у интеракцији са уређајима који подржавају Виндовс 10Кс као што је Сурфаце Нео.[Ми] тражимо да ангажујемо талентоване инжењере да направе нове и побољшане начине како би корисницима олакшали да буду продуктивни у интеракцији са уређајима, користећи широк спектар природних модалитета уноса: оловку, куцање, глас и мултимодалне случајеве употребе , рекао је Мицрософт у радно место.

Инжењер би био одговоран за нове иновације и оптимизацију новог корисничког искуства оперативног система Виндовс 10Кс за Сурфаце Нео.

Популар Постс