Мицрософт жели да партнери обавесте кориснике да се Виндовс 7 ускоро ближи крају

 Виндовс 10 надоградња

Виндовс 7 ће стићи до краја подршке у јануару 2020. и чини се да Мицрософт ради са својим партнерима како би сви обавестили да се подршка за Виндовс 7 ближи свом крају. Ово ће на крају помоћи корисницима да надограде на Виндовс 10 који је најбезбеднија верзија оперативног система Виндовс.

Сасвим је очигледно да Мицрософт користи ову прилику да убеди кориснике да надограде на Виндовс 10 пре него што Виндовс 7 достигне крај рока за подршку.

Због тих разлога и више, време је да се приступи Виндовс 10 и модерним комерцијалним уређајима, рекла је Лоуиса Гаутхиер, лидер производа и маркетинга, Мицрософт на Инспире догађају компаније.Зашто је крај подршке толико важан за нас? Зато што је то огромна прилика да своје клијенте доведете до модерног. То је прилика која се процењује на 100 милијарди долара када саставите све партнерске услуге, Оффице и могућност решења током три године, додала је она.

Ако су ваш рачунар и софтвер стари више од четири године, време је да пређете на нови Виндовс 10 уређај. Модерни Виндовс уређаји су јефтинији за управљање и бржи за покретање, наставила је.

Вреди напоменути да кампања почиње сада и да ће трајати до краја године. Вероватно је да ће људи који нису свесни рока за подршку за Виндовс 7 ускоро почети са надоградњом на Виндовс 10.

Популар Постс